News

Gossip Girl(scene) week 24

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld

Het gaat goed met de relatie van Ashton Kutcher en Mila Kunis. In maart dit jaar maakte Ashton bekend dat Mila en hij een relatie hebben, de geruchten over de relatie waren er echter al een jaar. Mila is al een tijdje in Londen voor filmwerk, Ashton bezoekt zijn vriendin regelmatig en dat zou niet zonder reden zijn.. Het schijnt dat Ashton en Mila in Londen willen trouwen..

Maar voor dat het zover is moet Ashton eerst nog scheiden van Demi Moore, de twee zijn al zo'n twee jaar uit elkaar, maar zijn voor de wet officieel nog getrouwd. 


Bron beeld

Lonely Boy is back! Penn Badgley a.k.a. Dan Humphrey a.k.a. Lonely Boy is weer single! Penn, die eerder een relatie had met Blake Lively, heeft zijn relatie met Zoë Kravitz (inderdaad 'de dochter van') verbroken. 

De twee waren ongeveer twee jaar aan het daten en waren hét Hipster Koppel van New York. Geen schandaal, geen grote ruzie, het werkte gewoon niet tussen de twee. Ze zijn allebei op een ander punt in hun carrière en de relatie paste niet in het plaatje.


Bron beeld

Demi Lovato onthulde afgelopen week haar ultieme droom.. Een eigen Barbiepop. Maar dan wel een Barbiepop die ook écht op haar lijkt en dus ook haar figuur heeft en dus niet het onrealistische figuur dat de standaard Barbie heeft.

Ze moedigt Barbie's fabrikant Mattel niet alleen aan om een wat stevigere Barbie op de markt te brengen, waarom geven ze Barbie niet direct wat Cellulitis? Immers, 95% van de vrouwen heeft last van Cellulitis. 

Wat vinden jullie van Demi's idee? En als Demi's Barbiepop er daadwerkelijk komt, vinden jullie dan dat de pop haar natuurlijke bruine haarkleur moet hebben, of haar nieuwe blonde coupe?


Bron beeld

Amanda Bynes houdt niet op met twitteren en of dat nu zo'n goed idee is? Begon ze eerst al cryptische tweets te sturen over hoe 'HOT' Liam Hemsworth wel niet is, deze week ging ze iets agressiever te werk.

Dit keer is Miley Cyrus het object van haar tweets, ze post een foto met de tekst 'Ur Ugly'. Ok. Duidelijk. 

Volgens de laatste berichten heeft Amanda ook een platendeal aangeboden gekregen. Ze houdt niet op met twitteren over hoeveel zin ze heeft om op tournee te gaan met haar album. Wij moeten het nog maar eens zien of het ooit zover komt..

Kourtney Kardashian werd 10 dagen na haar bevalling gefotografeerd voor OK! Magazine. In het bijbehorende interview vertelde ze haar geheim om tien dagen na de bevalling al 10 pond te zijn afgevallen. Maar deze week doken er foto's op waaruit blijkt dat die 10 pond toch misschien wat overdreven was..

Op de originele foto lijkt Kourtney namelijk een stuk steviger dan op de coverfoto. Op de originele foto houdt Kourtney het kind tegen haar buik aan, op de coverfoto ligt de baby tien centimeter van haar buik af.

Hier moeten we natuurlijk niet vreemd van opkijken, want we weten hoeveel The Kardashians van Photoshop houden.

Bron: PerezHilton, Twitter, Gossip Girl, Ohnotheydidnt