Travel

Anti verveeltips voor in de auto!

Ga jij ook met de auto op vakantie en moet je lang reizen voordat je op je vakantiebestemming bent? Dan kun je wel een paar tips gebruiken tegen verveling! Girlscene heeft daarom een aantal anti verveeltips bij elkaar gezocht, zodat de tijd voorbij vliegt en je voordat je het weet al op jouw vakantiebestemming bent aangekomen!

♥ Wie het eerst een rode auto ziet
Je kunt dit spel met je broer(tje) of zus(je) doen. Wie het eerst een rode auto heeft gespot heeft gewonnen. Heb je de rode auto gehad? Ga dan verder met een groene auto, blauwe auto etc.

♥ Ik zie ik zie wat jij niet ziet
Dit spelletje is altijd leuk en kun je bijna overal wel spelen. Kies een voorwerp dat je op de weg ziet en laat de ander het raden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het voorwerp snel uit het zicht is, dus een molen langs de weg is geen optie! (tenzij je in de file stil staat natuurlijk.)

auto
Bron: amberlynnsaysx.xanga.com

♥ Wie is het spelen
Neem een bekend persoon in gedachten en laat iemand anders het raden.

♥ Neem een puzzelboekje mee
Ga lekker puzzelen tijdens de autorit. Hier train je ook nog eens je hersenen mee!

♥ Kaarten
Neem een spel kaarten en ga samen kaarten op de achterbank.

♥ Radiospel, binnen 10 seconden raden welk liedje het is
Verander van zender en raad binnen 10 seconden welk liedje het is. Weet je het niet binnen 10 seconden? Dan mag de ander raden. Heb je het goed geraden krijg je daar natuurlijk punten voor! Er zijn genoeg radiozenders dus je kunt je uitleven met dit spel ;-).

summer roadtrip
Bron: Tumblr

♥ Schrijf een verhaal
Begin aan een verhaal, wie weet ben je er wel heel goed in en schrijf je echt een spannend en leuk verhaal. Of schrijf samen een verhaal. Begin met de eerste zin en laat de ander de volgende zin schrijven. Geef zo het verhaal steeds door. Wedden dat hier grappige verhalen uit komen!

♥ Ontwerp kleding
In de auto heb je eigenlijk overal tijd voor! Altijd al eens je eigen kleding willen ontwerpen? Ga dan aan de slag met potlood en papier. Wie weet komt hier wel iets leuks uit voort wat je ook echt kunt maken als je weer thuis bent.

♥ Filmpje kijken op je laptop
Neem je laptop mee en kies een leuke film uit. Voor je het weet ben je al weer anderhalf uur verder! Je kunt natuurlijk ook je favoriete series meenemen.

♥ Tellen
Kijk hoe ver je komt met tellen. Zie je bijvoorbeeld ergens het getal nummer 1? Ga dan snel weer op zoek naar getal nummer 2 etc. Getallen zoals 36 tellen niet als je een losse 3 en een 6 ziet. Voorlopig ben je hier wel even zoet mee!

quote
Bron: Tumblr

♥ 1 kleur auto's tellen
Wat is jouw lievelingskleur? Misschien rijden er wel auto's met die kleur op de weg. Aan jou de taak om het aantal auto's te tellen.

♥ Nintendo meenemen
Neem je Nintendo mee, of leen er één van iemand. Het is heel leuk om spelletjes te spelen als je onderweg bent!

♥ 5 dingen opschrijven en wie het als eerste ziet heeft gewonnen
Schrijf allebei 5 dingen op papier die je tegen kunt komen. Wie het eerst alle 5 de dingen heeft gezien onderweg, die heeft gewonnen.

♥ Armbandjes knopen
Maak leuke armbandjes onderweg! Knoop een paar felgekleurde touwtjes vast aan de stoelleuning voor je en maak gevlochten armbanden, of knoop leuke armbandjes. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer!

armbandjes
Bron: Facebook

♥ Slapen
Als je echt heel moe bent kun je altijd nog slapen tijdens de lange rit. Zo ben je ook helemaal opgeladen als je op je vakantiebestemming bent! En je kunt alvast dromen over de heerlijke vakantie die je tegemoet gaat.

♥ Dingen lezen over je vakantiebestemming
Ga alvast in reisfolders lezen wat er op jouw vakantiebestemming allemaal te doen valt. Zo kun je misschien al een lijstje maken met de dingen die je wilt doen of wilt zien op vakantie.

♥ Ik ga op vakantie en ik neem mee
Dit spel kennen we ook allemaal wel! Kom erachter hoeveel dingen jullie wel niet kunnen onthouden!

♥ Tijdschrift/boek lezen
Neem een leuk boek of tijdschrift mee. Ook leuk om foto's te verzamelen uit tijdschriften om een eigen lookbook te maken voor jouw kledingstijl.

tijdschriftebn
Bron: Tumblr

Wat doen jullie vaak tijdens de autorit? En hebben jullie nog tips tegen verveling?  

Bedankt voor de tip Amber!