Lifestyle

Tips voor een sexy zoenpartijtje

Wat is er nou leuker dan een zoenpartijtje met je vriendje? Het is een intiem moment en het kan weleens heel spannend worden ;-). Girlscene geeft je tips voor hoe je de zoenpartij nóg opwindender kunt maken. We zouden zeggen: probeer het eens uit en natuurlijk veel plezier!

Speel met posities
Je kunt een zoenpartijtje nog leuker maken door te spelen met de posities van jullie lichamen. Take control en ga bovenop hem zitten of ga op zijn schoot zitten met jouw benen om hem geklemd.


Bron

Voel zijn adem
Het kan heel sensueel zijn om zijn adem op jouw mond te voelen. Doe je lippen zachtjes tegen de zijne en voel zijn uitademing op jouw huid…

Remix je moves
Je techniek veranderen is heel spannend, dus wissel af met verschillende 'mondmoves'. Beweeg je tong heen en weer tussen zijn lippen, beweeg je tong om de zijne of sabbel zachtjes aan zijn onderlip.

Feel the beat
Voor een intense zoen: leg je hand op je vriendjes hart en zoen op het ritme van zijn hart.

Gebruik je handen
Zoenen gaat niet alleen om de lippen – wees ook creatief met je handen. Beweeg met je handen door zijn haar of speel met zijn handen.


Bron

Fluister in zijn oren
Fluister tussen het zoenen door wat liefs in zijn oor. Wedden dat hij dat super leuk vindt!

Speel met je ogen
Tijdens het zoenen heb je je ogen dicht, maar probeer eens om hem tussendoor aan te kijken. Het is de snelste manier om jullie zoenpartij nog intenser te maken.

It's all about the lips
Ben je er klaar voor om een stapje verder te gaan? Zoen hem op gevoelige plekken op zijn lichaam. Bijvoorbeeld op zijn sleutelbeen of zijn oren.


Bron

Bron: cosmopolitan, Elle & Glamour