Beauty

Test: BB cream oogroller van Garnier

Garnier heeft onlangs de eerste BB cream oogroller uitgebracht! Op de redactie zijn wij al helemaal weg van de gewone BB cream voor het gezicht. Het zorgt namelijk niet alleen voor een mooie teint, maar is ook nog eens verzorgend voor de huid. De oogroller moet de donkere kringen rond de ogen camoufleren en is dus ook nog eens verzorgend. Ik –Petra- ben erg benieuwd naar het resultaat en test de BB cream oogroller voor jullie uit.

oogroller

De BB cream oogroller heeft een olie- en parfumvrije lichte textuur en moet zorgen voor een stralende nude finish. De Garnier BB creams is op basis van C derivaat en bevat antioxiderende eigenschappen en natuurlijke minerale pigmenten. Ook bevatten de BB creams van Garnier een SPF filter zodat de huid beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van de zon. Dit klinkt al veelbelovend!

all in 1

Op de onderstaande foto kun je goed zien hoe de kleur van de BB cream eruit ziet:
oog

Zie hieronder het resultaat. Op de rechter foto bovenaan heb ik geen make-up onder mijn ogen en links onderaan op de foto heb ik de BB cream oogroller op.
collage

♥ Wat vind ik?
Ik vind de oogroller erg fijn! De BB cream brengt makkelijk en prettig aan door het bolletje dat over de huid rolt. In het begin schrok ik wel van de kleur en was ik bang dat je duidelijk kon zien dat er make-up onder mijn ogen zit. Gelukkig trekt dit snel bij als je de BB cream uitsmeert! Ik vind dat ik er een stuk frisser uit zie met de BB cream onder mijn ogen. Het fijne is, dat het ook erg natuurlijk oogt. Een klein beetje BB cream doet voor mij echt wonderen. Daarom geef ik de BB cream ook een 8.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (8/10)

oogroller

De BB cream oogroller van Garnier is al verkrijgbaar bij de lokale drogisterij en kost € 10,16.

Wat vind jij van het resultaat van de BB cream oogroller? Zou jij hem aanschaffen of vind je het grote onzin?