Beauty

Eyeliner test: Miss Sporty vs. Maybelline

Eyeliner is bijna niet meer weg te denken en maakt jouw ooglook pas echt compleet. Girlscene testte de eyeliners Pump-Up Booster 24h Waterproof van Miss Sporty en Master Duo van Maybelline. Lees hier welke het beste uit de Girlscene test kwam!

Allereerst testen we de eyeliner van Miss Sporty:
Miss sporty eyeliner

De eyeliner van Miss Sporty is vloeibare, zwarte, waterproof eyeliner. Erg handig voor een dagje strand, of zwembad! Zie hieronder het resultaat:

miss sporty

Is het makkelijk aan te brengen: De eyeliner is erg fijn om aan te brengen, zo smeert hij goed en hoef je niet steeds de eyeliner in het potje te dopen voor een mooi resultaat.
Droogt het snel op: De eyeliner droogt helaas niet zo snel op. Je moet echt even wachten met je ogen openen, anders zit de eyeliner op het ooglid.
Blijft het goed zitten: De eyeliner blijft heel goed zitten! Natuurlijk hebben we ook de waterproof test gedaan en die is geslaagd! Je moet echt goed wrijven voordat de eyeliner eraf gaat met water.
Is de kleur mooi zwart: Ja, de kleur is ook op de oogleden mooi zwart.
Glimt de eyeliner: Ja, de eyeliner glimt wel een beetje ook als deze opgedroogd is.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (8/10)

Ik geef de eyeliner een 8, omdat je hier een mooie lijn mee kunt trekken en hij ook nog eens waterproof is! Helaas geen hoger cijfer, aangezien je lang moet wachten voordat de eyeliner droog is en de eyeliner best vloeibaar is. Je moet goed uitkijken dat je niet teveel op je kwastje hebt zitten, anders druipt het er snel af.

Dan gaan we nu verder met de eyeliner van Maybelline!
Maybelline

Ook dit is een zwarte, vloeibare eyeliner. Helaas is de eyeliner niet waterproof, maar heeft het wel een perfect kwastje! Je kunt er namelijk een dik lijntje mee maken en een dun lijntje. Dit komt doordat er een bolling aan het uiteinde van het kwastje zit. Als je deze een kwartslag draait kun je een dun lijntje maken en andersom heb je een wat bredere, dikke lijn. Erg leuk en handig om je look voor 's avonds bij te werken en aan te passen!

Maybelline

Is het makkelijk aan te brengen: Deze eyeliner is helaas iets lastiger om aan te brengen. Je kunt niet in één keer een perfecte lijn maken, doordat je telkens weer het kwastje in het potje moet dopen.
Droogt het snel op: Ja, de eyeliner droogt wel lekker snel op! Zo hoef je nauwelijks te wachten totdat je je ogen weer kunt openen.
Blijft het goed zitten: De eyeliner blijft goed en lang zitten.
Is de kleur mooi zwart: De kleur van deze eyeliner is helaas iets minder dekkend. Je moet de eyeliner vaak gebruiken voor een mooie dekkende lijn.
Glimt de eyeliner: Ja, deze eyeliner heeft een glans.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (7/10)

Ik geef deze eyeliner een 7. Ik vind het namelijk super dat je er twee verschillende lijntjes mee kunt maken! Zo kun je binnen een handomdraai iets aan je look veranderen. Wel vind ik het erg jammer dat de eyeliner niet goed dekt en dat je niet in één keer een mooi lijntje kunt maken.

Welke eyeliner komt het beste uit de test?
Miss Sporty Pump-Up Booster 24h komt het beste uit de test! De eyeliner is gemakkelijk aan te brengen, is dekkend en ook nog eens waterproof!

De eyeliner is al verkrijgbaar bij de lokale drogisterij en kost € 3,49. De Master Duo eyeliner van Maybelline is ook al verkrijgbaar en kost € 12,29.

Welke eyeliner lijkt jou het beste?