Beauty

Test: Kleurrijke mascara van Bourjois!

Speciaal voor de zomer heeft Bourjois kleurrijke mascara gelanceerd. De mascara's zijn er, naast de traditionele zwarte kleur, nog in drie andere kleuren namelijk: paars, groen en blauw. Super leuk voor een dagje festival of een zonnige dag op het strand! Wij waren erg benieuwd naar het resultaat en zijn daarom aan de slag gegaan met een review.

De Volume Glamour Max Holidays mascara van Bourjois:
mascara

Het eerst wat opvalt is dat de mascara een praktisch klein formaat heeft, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen in je tas. Ideaal voor op vakantie dus! Daarnaast is de mascara waterproof en blijft hij 24 uur lang goed zitten. Dat belooft al wat!

Allereerst test ik de zwarte mascara: Ultra Black
zwart mascara

Hoe is de kleur op de wimpers: De kleur is intens zwart op de wimpers, precies wat je van een zwarte mascara verwacht.

Electric Blue
blauw mascara

Hoe is de kleur op de wimpers: De kleur is donkerblauw op de wimpers. Je moet echt goed in het licht staan, voordat de kleur opvalt. In het zonlicht is de kleur felblauw, lekker zomers!

Green Lagoon
groen mascara

Hoe is de kleur op de wimpers: De kleur op de wimpers is groen. Persoonlijk zal ik deze kleur zelf niet zo snel uitkiezen, ik vind de kleur niet zo mooi bij mijn ogen. Ook krijg ik, in tegenstelling tot de voorgaande kleur, niet meteen een lekker zomers gevoel van de mascara.

Purple Mania
paars mascara

Hoe is de kleur op de wimpers: De kleur op de wimpers is helder paars. Net zoals bij de blauwe variant, is het ook bij deze kleur zo dat de kleur in het zonlicht meer opvalt. Ik vind het erg leuk voor een dagje festival bijvoorbeeld!

mascara

Hoe is het borsteltje in gebruik: Ik vind het borsteltje niet heel fijn. Het is namelijk een vrij groot en breed borsteltje waar ik snel klontjes van krijg. Mijn wimpers krijgen wel veel volume van de mascara en worden mooi verlengd.
Heb je veel lagen mascara nodig: Voor de zwarte mascara heb ik niet veel lagen gebruikt voor een mooi resultaat. Bij de gekleurde mascara moet je wel meer aanbrengen, wil je de kleur echt zien op de wimpers.

Ik geef de Volume Glamour Max Holidays mascara's van Bourjois een 7. De mascara doet namelijk wel wat hij hoort te doen en geven je wimpers volume. Helaas vind ik het borsteltje niet heel fijn en krijg ik wel klontjes. Ik vind het wel heel leuk dat Bourjois met gekleurde mascara komt! De kleurtjes zijn lekker zomers en zijn erg leuk om bijvoorbeeld naar een festival op te doen.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (7/10)

De mascara ligt al in de winkels en zijn verkrijgbaar bij de lokale drogisterijen en parfumerieën. De mascara's kosten € 7,99 per stuk.

Wat vind jij van gekleurde mascara? En voor welk kleurtje zou jij gaan?