Lifestyle

6x Instagram Editing Apps

We all love Instagram! We liken foto's van onze vriendinnen en onze imaginary friends (Lauren Conrad en Kim Kardashian) en zien zelf ook in alles een 'Instagrammetje'. Die mooie bloesem, ons groene sapje, die sportieve uitspatting, alles wordt vastgelegd en op Instagram geplaatst. Maar wist jij dat er ook een aantal Apps zijn die je foto's op Instagram nog specialer maken? Vandaag bespreken we vijf Editing Apps.

Wood Camera

Wood Camera is een App met prachtige filters. Als je dacht dat je veel keus had bij Instagram, bij Wood Camera heb je pas echt veel keus! En daarnaast kun je ook foto's uitsnijden, draaien en.. texturen toevoegen. Wil jij je foto nog meer vintage laten lijken? Voeg dan een korrelig filter toe.

Je koopt 'Wood Camera' voor 89 cent in de App Store. In de App zitten heel veel filters, maar mocht je nog meer filters willen, dan kun je voor 89 cent nóg meer filters kopen. Maar wij hadden aan deze hoeveelheid al meer dan genoeg. 

Whitagram

Ken je dat? Heb je net een mooie foto gemaakt, wil je hem op Instagram plaatsen en…. past 'ie niet. Er staan net teveel mensen op de foto om iedereen in het vierkantje te laten passen, je moet een keuze maken tussen de boven of onderkant van je lichaam…

Dit probleem is verleden tijd met de App 'Whitagram' dit is een gratis App die een wit randje om je foto plaatst, zodat deze niet gecropt hoeft te worden als je hem op Instagram plaatst. Er zit een handige functie waarmee je de foto direct in Instagram in kunt laden. Appeltje/Eitje!

Over

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar het is best leuk om een tekst op je foto te hebben. Met de App 'Over' plaats je heel makkelijk teksten over je foto's en je kunt hiervoor de leukste lettertypes gebruiken.

De App 'Over' is helaas niet goedkoop, hij kost 1,79 in de App Store. Maar wij zijn groot fan, want je kunt er hele leuke dingen mee doen!

Pixlromatic

Wil jij leuke effecten aan je foto's toevoegen? Glitters, regen, een regenboog of sterretjes? Dat kan met de App Pixlromantic. Naast de leuke effecten kun je ook mooie filters aan je foto's toevoegen.

Je koopt 'Pixlromantic' in de App Store voor 89 cent.

Polyframe

Een collage maken van je favoriete foto's? Dat kan met Polyframe. Je maakt collages met de meest bijzondere vormen, maar als je wilt, kun je ook voor een wat meer standaard frame kiezen. Daarnaast kun je ook kleuren en patronen aanpassen in de App.

Je koopt 'Polyframe' voor 1,79 in de App Store

Snapseed

Het leuke aan de App 'Snapseed' is, dat je verschillende foto's over elkaar heen kunt plaatsen. Daarnaast kun je ook aangeven hoe sterk je het filter op de foto wilt hebben. Wil jij de foto maar een heel klein beetje meer vintage laten lijken? Of wil jij hem echt 100% vintage, je kunt dit heel makkelijk aangeven. Er zijn heel veel filters waaruit je kunt kiezen.

Het fijnste van deze App? 'Snapseed' is helemaal gratis!

Gebruik jij Instagram? Wat is jouw favoriete App om je foto's mee te bewerken? Of gebruik je alleen Instagram om je foto's te bewerken?