Lifestyle

Gamen is hip!

Bij het woord 'gamen' denk je waarschijnlijk aan iets wat alleen jongens doen. Maar de spelletjes op de Nintendo 3DS XL zijn ook voor meisjes en die vinden we dan ook erg leuk! Nooit meer saaie treinritjes, want met je Nintendo 3DS XL hoef jij je geen seconde meer te vervelen. Gamen is hip!

Je staat te wachten op de trein. Voor de zoveelste keer heeft hij vertraging. Je hebt Facebook, Twitter en Instagram al meerdere keren gecheckt dus uit verveling koop je maar weer een kaasbroodje bij de kiosk. Iedereen begint je een beetje raar aan te kijken als je al voor de derde keer het perron op en af loopt. Herkenbaar? Met de Nintento 3DS XL hoeft dit niet meer. Speel gewoon een leuk spelletje! In plaats van tien keer op je telefoon te kijken, pak je gewoon je Nintendo 3DS XL erbij. Zo voorkom je ook dat je telefoon leegloopt ;-).

De Nintendo 3DS XL bestaat al een tijdje, maar dat maakt hem niet minder leuk! Het bovenste scherm van de 3DS XL is lekker groot, waardoor je optimaal kunt gamen. Dit betekent niet dat je met een bakbeest op het perron staat; hij is nog steeds compact en hij ligt comfortabel in je hand.

Beleef je spelletjes in 3D zonder vervelende en onhandige 3D-bril, je hebt alleen je ogen nodig. De batterijduur is lekker lang, zo kun je onderweg makkelijk meerdere uren achter elkaar spelletjes spelen op je Nintendo 3DS XL. De maximale tijd dat je met een opgeladen batterij kunt spelen is zes uur en 30 minuten, daar ben je wel even zoet mee!

Daarnaast kan de SD-kaart die bij de Nintendo 3DS XL wordt geleverd twee keer zoveel gegevens bevatten. Spelers kunnen meer downloadbare content  dan ooit met zich meenemen nu de ruimte daarvoor is verdubbeld van twee naar vier gigabytes.

Er zijn super leuke spellen die je kunt spelen op de Nintendo 3DS XL, zoals New Art Academy (een spel om stap voor stap te leren schilderen en tekenen), Style Boutique (een spel waarin je jouw eigen kledingwinkel kunt runnen) en Luigi's Mansion 2 (Super Mario's Luigi verjaagt spoken uit een spookhuis).

De Nintento 3DS XL is al verkrijgbaar in de kleuren zilver + zwart, rood + zwart, blauw + zwart, maar goed nieuws voor ons: de roze versie is sinds 31 mei uit! Zo game jij altijd in stijl ;-).

Ga jij een Nintendo 3DS XL aanschaffen?