Winnen

Win: 2×2 weekendkaarten voor Solar Weekend festival [afgelopen]

Het festivalseizoen is geopend en er staan veel leuke festivals voor de deur. Girlscene mag nu 2×2 weekendkaarten weggeven voor het bekende Solar Weekend festival in Limburg! Solar Weekend heeft, net als elk ander jaar, weer een thema aan het festival gekoppeld met dit keer 'Het Experiment' als thema. Ontdek hier wat er nog meer te doen is tijdens het Solar Weekend festival, en natuurlijk hoe je kans kunt maken op de weekendkaarten!

quote
Bron: Tumblr

Dit jaar wordt in Roermond de 9e editie van het Solar Weekend festival gehouden op 1, 2, 3 en 4 augustus. Elk jaar komen er duizenden festivalgangers op het festival af. Er is een speciale Solar Weekend strandcamping voor de mensen die het festival het hele weekend willen meemaken. Wil jij ook het hele weekend genieten van het festival? Wie weet win je wel de 2 weekendkaarten die wij mogen weggeven!  

Op het festival valt er, naast muziek, nog veel meer te beleven! Zo leiden avontuurlijke paden naar activiteiten, spelletjes, kleine bijzondere cateraars, theatervoorstellingen, terrasjes, hippiemarkt, toekomstvoorspellers, graffitikunstwerken en interactieve bouwwerken waar je in, op en over kunt lopen. De muziek wordt verzorgd door zowel nationaal als internationaal talent en is verspreid over 8 podia. Bekijk hier de line-up. 

Het leuke is dat Hi op het Solar Weekend festival staat met de Hi Plug & Play stand. De stand is bedacht voor- en door jongeren en heeft 300 oplaadpunten voor je telefoon! Ook probeert Hi, waar het technisch mogelijk is, ook om WiFi aan te leggen. Zo kun je blijven tweeten, posten en whatsappen en kun je al je belevenissen delen met jouw vriendinnen! Dankzij deze stand van Hi ben je dus altijd mobiel. Het leuke is dat er bij de Plug & Play stand ook nog allerlei activiteiten te doen zijn. Zo heb je Festigram, het offline broertje van Instagram. Hier kun je te gekke festival foto's laten maken met echte props en filters. Ook heb je de Slow Message Service, dit is de trage variant van sms waarmee festivalgangers een kaartje kunnen sturen naar de thuisblijvers.

festival
Bron: Tumblr

Kortom, wil jij naar een echt feestje vol met leuke mensen, activiteiten en goede muziek? Lees dan hier wat je moet doen om kans te maken op 2 weekendkaarten voor Solar Weekend festival.  

Wat moet je doen om kans te maken op 2 weekendkaarten van het Solar Weekend festival?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") aan waarom jij de weekendkaarten moet winnen voor Solar festival  
♥ Vergeet niet je adresgegevens te vermelden

{@module=postContest id=”338″}

Oja, wil jij nog meer kans maken de weekendkaarten voor Solar Weekend festival? Tweet de winactie dan via de link in de linkerbalk naast dit artikel en/of like het artikel op Facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Op de Facebook fanpagina van Hi kun je ook een game spelen om kans te maken op 2 festivalkaarten voor Solar Weekend en WiSH Outdoor! Bij deze game moet je zo snel mogelijk over het festivalterrein naar de Hi Plug & Play stand komen. Red je dit niet? Dan is de batterij van je telefoon leeg en is de game over. Ben jij de snelste van die dag? Dan maak je kans op de bovengenoemde festivalkaarten!

Succes meiden!