Fashion

Een echte musthave voor deze zomer: Etnies sneakers!

In de zomer wil je er natuurlijk fashionable uitzien en het liefst zo comfortabel mogelijk. Sneakers zijn daarop dé oplossing en zijn helemaal hot deze zomer! Je kunt er uren op lopen en ze zijn ook super makkelijk om even snel aan te trekken, voor bijvoorbeeld een dagje weg met dit heerlijke weer. En belangrijker nog, sneakers passen overal bij en maken jouw outfit helemaal compleet.

Op de redactie zijn wij helemaal weg van deze schattige sneakers van Etnies.com:
sneakers

Hoewel sneakers vroeger oorspronkelijk sportschoenen waren, zijn ze nu niet meer weg te denken uit ons modebeeld. De sneakers zijn een echt mode item geworden en ze zijn helemaal hot deze zomer! Maak een statement met de sneakers van Etnies. Bij Etnies.com vind je namelijk de leukste sneakers!

sneakers

Hoewel Etnies oorspronkelijk is begonnen met het maken van schoenen voor skateboarders, maken ze tegenwoordig schoenen en kleding voor een veel bredere doelgroep. Zo is er dus ook de lijn voor meisjes en vrouwen en dat is maar goed ook! Etnies.com heeft namelijk veel soorten sneakers in veel verschillende kleuren waar je deze zomer niet zonder mee kunt! Ga voor een basic outfit met gekleurde sneakers of met een leuke print!

sneakers
Hier draagt Girlscene's Petra de Caprice Eco Etnies. Wist je trouwens dat deze schoen onderdeel is van het 'Buy A Shoe Plant A Tree' programma? Check hier wat dat betekent!

De Caprice Eco Etnies zijn er ook nog in 2 andere kleuren, namelijk: roze en mintgroen. De sneakers kosten € 64,95.

Wat vind jij van de sneakers van Etnies?
 

Must reads 👀