Beauty

Test: Bourjois Shine Edition lipstick

Voor aankomende zomer heeft Bourjois mooie lipsticks gelanceerd. De lipsticks komen in 8 verschillende kleuren met een vernieuwde textuur. Zo moeten de lipsticks niet alleen je lippen mooi kleuren, maar worden de lippen ook werkelijk verzorgd. Wij zijn erg benieuwd, en zijn daarom aan de slag gegaan met een review!

De lipsticks zijn voorzien van een nieuwe formule en hebben hierdoor de comfort van een balsem. Dankzij voedend mangoboter-extract worden je lippen tot bijna 10 uur lang gehydrateerd. Het zijn glans lipsticks in 8 verschillende kleuren:

lipstick

1, 2, 3 soleil (20)
20

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit een subtiele, zomerse kleur. Het is een roze/oranje kleur zonder parelmoerglans.

Rouge making of (21)
21

♥ Wat vind ik?
Dit is meer een kleur waar je mee opvalt! Het is een rode kleur, met een beetje iets van oranje erin verwerkt. Ook deze lipstick is zonder parelmoerglans. Ik vind hem lekker zomers!

Famous fuchsia (22)22

♥ Wat vind ik?
Een mooie fuchsia kleurige lipstick! De kleur is erg helder en heeft ook geen parelmoerglans.

Grenade in (23)
23

♥ Wat vind ik?
Deze kleur lijkt een beetje op de voorgaande lipstick, maar is iets donkerder en neigt meer naar rood. Ik vind hem erg mooi!

lipstick

Rose xoxo (24)
24

♥ Wat vind ik?
Houd je meer van een subtiele, roze glans op je lippen? Dan is deze roze kleur met blauwe accenten iets voor jou. Ik vind de kleur erg mooi en volgens mij past deze kleur bijna overal bij! Deze lipstick heeft een mooie parelmoerglans.

Mauve tabloïd (25)
25

♥ Wat vind ik?
Deze lipstick is iets donkerder dan de voorgaande kleur. Het heeft een mooie muskaattint met parelmoerglans.

Beige démocrachic (26)
26

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit een hele mooie nude kleurige lipstick! Het is een beige kleur en door de parelmoerglans krijg je een mooi glanzend effect op de lippen.

Oh my doll (27)
27

♥ Wat vind ik?
Zoals de naam al zegt, een echte (Barbie)roze lipstick! De kleur op de lippen is iets minder fel als de kleur van de lipstick. Dit vind ik wel mooier eerlijk gezegd. Ook deze kleur heeft een mooie parelmoerglans.

lipstick

Eigenlijk kan ik bijna niet kiezen welke kleur ik het mooiste vind! Elke kleur pakt erg mooi uit op de lippen. Als je meer van parelmoer houdt, dan zijn de kleuren Rose xoxo, Mauve tabloïd, Beige démocrachic en Oh my doll iets voor jou! Ik vind de lipsticks erg fijn, want ze voelen inderdaad net als een balsem aan. Je lippen worden dus lekker zacht van deze sticks. Het is alleen niets voor jou als je meer van een matte lipstick houdt.

De Shine Edition lipstick ligt al in de winkel en is verkrijgbaar bij de parfumerie en lokale drogist. De lipsticks kosten € 12,99.

Welke kleur vind jij het mooist?