News

Gossip Girl(scene) week 22

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Selena Gomez & Justin Bieber zouden het nog een keer gaan proberen! Vorige week werden de twee al zoenend gespot bij de Billboard Music Awards, nu vertellen verschillende bronnen dat Selena Justin weer in haar armen heeft gesloten..

Maar, niet te vroeg juichen! Selena houdt Justin aan een kort lijntje. Zodra hij haar emotionele stress gaat bezorgen, kan hij weer vertrekken. Selena heeft het op dit moment druk met de voorbereidingen van haar wereldtournee en een stressvolle relatie kan ze op dit moment niet hadden. 

Hoe lang geven jullie de relatie?


Bron beeld: Reporters

Veel roddels over Katy Perry's liefdesleven afgelopen week. Eerst kwam het gerucht dat Katy samen zou zijn met Robert Pattinson. Katy en Robert zijn al lange tijd vrienden, maar nu het uit is met Kristen zou de vonk zijn overgeslagen..

Maar een paar dagen later werd Katy al weer aan haar ex John Mayer gelinkt. De twee waren allebei op een Memorial Day barbecue in Los Angeles en in plaats van dat dit super awkward was, waren de twee volgens andere feestgangers super flirty!

Hmmm.. met wie zien jullie Katy liever? Robert of John.. Of beter gezegd, wie zien jullie liever vrijgezel.. Robert of John?


Bron beeld: Reporters

Leonardo DiCaprio zou de zoveelste blondine met lange benen aan de haak geslagen hebben. Na Gisele Bündschen, Bar Refaeli, Blake Lively en Erin Heatherton is volgens verschillende bronnen het Duitse model Toni Garrn zijn volgende verovering.

De 38-jarige Leonardo staat bekend om zijn liefde voor lange jonge blonde vrouwen en Toni is geen verandering. Het model dat modellenwerk doet voor Victoria's Secret is pas twintig jaar..

Ach ja, zeg nou zelf, zou jij nee zeggen tegen Leo?

Demi Lovato heeft afgelopen week een deel van haar kledingkast online gezet op eBay. De zangeres wil met de kleding geld ophalen voor het goede doel 'Free The Children'.

Op haar website schreef ze hierover.. "Ik hoop dat jullie net zo gaan genieten van deze geweldige kleren als ik heb gedaan. Bedankt voor het steunen van Free The Children'.

Wij vinden het altijd leuk om te zien als een celebrity zijn of haar beroemdheid inzet voor iets goeds.


Bron beeld: Reporters

Als we de roddels moeten geloven zijn al die zwangerschapskilo's van Kim Kardashian niet voor niets geweest. Kim zou namelijk een contract aangeboden hebben gekregen van Weight Watchers om na haar zwangerschap ambassadeur van het bedrijf te zijn. Kim zou dan net als Jessica Simpson af gaan vallen met de Weight Watchers methode.

Het zou volgens de roddels slechts een kwestie van tijd zijn voordat Kim het contract zal tekenen.. 

Wij zijn heel erg benieuwd of Kim het contract gaat tekenen en of het haar beter afgaat dan Jessica Simpson..

Must reads 👀