Beauty

Review: Max Factor Clump Defy Volumising mascara

Mascara is een van de meest gebruikte beautyproducten en de zoektocht naar de meest perfecte variant houdt nooit op. Max Factor stuurde de nieuwe Clump Defy Volumising mascara op naar de redactie dus die hebben we uitgebreid voor je getest.

Max Factor Clump Defy Volumising mascara:
mascara

Het borsteltje:
mascara

Wat de nieuwe Clump Defy Volumising mascara uniek moet maken is een techniek die wél voor ultiem volume kan zorgen, zónder dat dat klontjes met zich meebrengt. Geen makkelijke opgave, maar Max Factor heeft er een slimme oplossing voor bedacht. De mascara bevat een zogenaamd dubbel polymeer systeem, wat in betekent dat het een flexibel laagje mascara vormt. De speciale anti-klontjesborstel zorgt vervolgens dat er nergens klontjes kunnen vormen, doordat de borstelhaartjes zo dicht bij elkaar staan dat ze alles klontjes wegfilteren. Zou dat ook in de praktijk werken? Girlscene doet de test!

Zonder mascara:
zonder mascara

Testing, testing!
mascara aanbrengen

Het klinkt gek, maar de mascara voelt echt 'flexibel' tijdens het aanbrengen. Het voelt bijna alsof je je wimpers alleen een beetje aait met het borsteltje, maar na afloop zie je toch echt dikkere, zwartere wimpers.

Het resultaat:
het resultaat

♥ Wat vind ik?
Het borsteltje is iets gebogen, dat is erg prettig. Hierdoor pak je echt alle wimpers mee. Zoals gezegd voelt de mascara heel dun en soepel tijdens het aanbrengen, maar heeft hij toch als resultaat dat je wimpers een stuk voller zijn. Dat is knap! Op de foto is maar één laag aangebracht, kun je nagaan wat voor volume twee of drie lagen geven. De combinatie van de flexibele mascara en het borsteltje met de dicht op elkaar staande haartjes zorgen er ook echt voor dat je amper klontjes kunt ontdekken.  

De nieuwe Clump Defy Volumising mascara van Max Factor kost €14,99 en is vanaf 1 juli verkrijgbaar bij drogisterijen, ook in een waterproof variant.

Ga jij de mascara proberen? Of ben je niet overtuigd?