News

Echte namen van de celebs!

Stacey Ann, Clare Woodgate, Katheryn Hope Hudson.. Ken jij ze? Waarschijnlijk denk je.. 'uhh nee?', maar als we je vertellen wat de celebrity namen van deze dames zijn, weet je vast over wie we het hebben. Veel celebs hebben namelijk voordat ze beroemd werden gekozen voor een andere naam en die lijkt soms in niets op de naam die ze bij hun geboorte gekregen hebben! Wij selecteerden de opvallendste!


Bron beeld: Instagram

Wel heel toevallig hè, dat celebrity blogger Perez Hilton's naam zoveel op die van Paris Hilton lijkt? Iets té toevallig. Perez is door zijn ouders namelijk gewoon 'Mario Armando Lavandeira Jr.' genoemd, maar dat was toch net iets minder catchy dan Perez Hilton!

Dat Lady Gaga niet geboren werd als Lady Gaga, hadden we wel verwacht. Wie noemt zijn kind nou Lady Gaga? Gaga's echte naam? Stefani Joanne Angelina Germanotta, dat is inderdaad een hele mond vol. Lady Gaga's ouders hebben Italiaans bloed, dat is aan de naam ook wel te horen!

Bron beeld: Instagram

Voordat Nicole Richie de naam van zanger Lionel Ritchie begon te gebruiken, heette Nicole, Camilla Escovedo. De naamsverandering was niet zomaar, Nicole werd namelijk op driejarige leeftijd geadopteerd door Lionel omdat haar ouders niet voor haar konden zorgen. 

Ook de ouders van zangeres P!nk waren niet stoned toen ze hun dochter een naam gaven. P!nk heet namelijk 'gewoon' Alecia Moore.


Bron beeld: Instagram

Katy Perry's originele naam is eigenlijk Katheryn Elizabeth Hudson. Niet echt een lekkere naam voor een popzangeres. Ze zou haar naam natuurlijk af kunnen korten naar Kate Hudson, maar er was al een bekende actrice die de naam gebruikte, Katy heeft toen voor de naam 'Perry' gekozen.

Jennifer Aniston's vader komt uit Griekenland en met een Griekse vader, komt een onuitspreekbare achternaam. Jennifer heet eigenlijk 'Anastassakis'.. Uhhh ja, zeg dat maar een paar keer snel achter elkaar! Niet te doen! Jennifer veranderde haar naam dus ook voor haar grote doorbraak al in 'Aniston'.


Bron beeld: Instagram

Ook Miley Cyrus werd niet geboren als Miley. Miley's naam is eigenlijk 'Destiny Hope Cyrus'. Maar omdat Miley vroeger zoveel lachte, werd ze Smiley genoemd. Daar heeft ze uiteindelijk Miley van gemaakt en inmiddels kent vrijwel niemand haar meer als Destiny Hope.

Charlie Sheen kreeg bij zijn geboorte ook niet de naam waar hij beroemd mee geworden is. Charlie's echte naam is Carlos Irwin Estévez. Hij heeft zijn naam niet helemaal zelf gekozen. Charlie is de zoon van acteur Ramón Antonio Gerardo Estévez, oftewel Martin Sheen. De naam 'Sheen' is dus al een klein beetje een familienaam geworden.


Bron beeld: Instagram

Bruno Mars heeft zijn naam ook niet aan zijn ouders te danken. Bruno werd namelijk na zijn geboorte 'Peter Gene Hernández genoemd'. Dat is toch wel net eventjes iets anders..

Marilyn Monroe, die naam kennen we allemaal. De naam past perfect bij het sexy imago dat de wereldberoemde actrice in de jaren 50 en 60 had. Maar ook dit is slechts een artiestennaam. Marilyn heet eigenlijk Norma Jean Baker.


Bron beeld: Twitpic

Kennen jullie Elizabeth Woolridge Grant? Ik denk het niet… Of je moet een hele grote fan zijn van Lana Del Rey.. Het is namelijk de naam die Lana's ouders aan haar gegeven hebben. Als artiestennaam is Elizabeth/Lana voor een iets specialere naam gegaan. 

Acteur Vin Diesel heeft een hele stoere naam, maar die heeft hij niet van zijn ouders gekregen. Die noemden hem 46 jaar geleden namelijk 'gewoon' Mark Vincent. 

Meer celebrities die hun naam veranderd hebben..
50 Cent – Curtis Jackson
Alicia Keys – Alicia Augello Cook
Anna Nicole Smith – Vickie Lynn Hogan
Ashton Kutcher – Christopher Ashton Kutcher
Bono – Paul Hewson
Lil Bow Wow – Shad Gregory Moss
Chuck Norris – Carlos Ray
Demi More – Demetria Gynes
Elton John – Reginald Kenneth Dwight
Eminem – Marshall Bruce Mathers III
Fergie – Stacey Ann Ferguson
Jay-Z – Shawn Corey Carter
Kim Catrall – Clare Woodgate
Lil Kim – Kimberly Denise Jones
Rihanna – Robyn Rihanna Fenty
Snoop Dogg – Cordazer Calvin Boradus
Vin Diesel – Mark Vincent

Heb jij wel eens gedroomd van een artiestennaam? Hoe zou jij jezelf noemen als je op het punt zou staan door te breken als artiest? Zou je voor een andere naam kiezen? Of ben je blij met je eigen naam?