Beauty

Wat zegt jouw lippenstiftvorm over jou?

Elk meisje is wel in het bezit van een lipstick. We gaan voor een mooie nude kleur voor overdag en 's avonds stiften wij onze lippen rood. Het schijnt dat de 'conditie' van jouw lippenstift iets over jouw persoonlijkheid zegt. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Het individu

Creatief, nergens bang voor en heeft zin in een avontuur. Alles waar je niet aan gewend bent is voor jou een grote uitdaging die je graag aangaat. Je bent geen persoon die zich netjes aan de beauty regels houdt, maar het lekker op je eigen manier doet. Je motto is dan ook: probeer lekker alles uit, het kan niet gek genoeg!

De beste vriendin

Eerlijk, betrouwbaar en iedereen kan zijn of haar verhaal bij je kwijt, je staat er altijd voor open. De platte vorm van je lipstick vertegenwoordigd je ‘down-to-earth’ mentaliteit. Je bent altijd erg druk met je vrienden en hebt hekel aan ruzie en vrienden drama’s. Voor wat make-up betreft, je bent altijd een beetje hetzelfde. Als het er goed uitziet, waarom zou je het dan gaan veranderen?

Het lieverdje

Vrouwelijk, elegant en dankbaar. Je weet dat je meestal in het midden van de aandacht staat door je prachtige uitstraling. Mensen zijn gek op jou. Je beauty motto is dan ook, kom maar op met al het mooie en de aller nieuwste trends. Zeker weten dat jij weer gaat schitteren.

De uitvoerende

Vertrouwen, zelfverzekerd, ambitieus en zeer zorgvuldig. Je hebt het al snel allemaal op een rijtje. Je weet precies wat je wil en hoe je dat gaat bereiken. Je richt je volledig op de toekomst en kijkt niet terug in het verleden. Geen bochten om iets te bereiken maar recht op je doel af, dat is ook zien aan je lipstick vorm. Qua make-up draag je graag het allerbeste.

De romantische

Gevoelig en verlegen maar je zit ook zeker vol met passie. Je bent een beetje het sprookjes figuur en hebt dan ook zeker de behoefte aan een sprookjesachtige relatie. De vorm van je lipstick zegt dat je er op je best uit wil zien voor het moment dat de prins op het witte paard langs komt. Deze vorm komt door het vlugge aanbrengen voor als je ineens je prins ziet staan. Je make-up motto is dan ook, verander mij. Het liefste heb je elke dag weer iets anders.

Welk type ben jij? Klopt het? Of kan jij je er niet in vinden?

Bedankt voor het artikel, Niquelle!