Beauty

Vier de zomer met Etos!

Al lijkt het zomerweer nog ver te zoeken, ooit zal het weer mooi weer worden in ons kikkerlandje! Maak je nu alvast zomerklaar met de nieuwe zomerproducten van Etos. Met de vrolijke accessoires ben jij perfect voorbereid voor bijvoorbeeld een dagje strand. Ook heeft Etos mooie zomer make-up. Girlscene heeft voor jou een aantal producten van Etos uitgelicht, ontdek ze hier.

Etos heeft allemaal leuke spullen voor de zomer! Zo ook deze mooie zomermake-up. We zien veel roze kleuren. Hier zie je de Mini Lipgloss, Color balm en de Blush Powder:

Etos

Ik ben erg benieuwd naar de Color balm van Etos! De balm zorgt namelijk niet alleen voor een mooi kleurtje op de lippen, maar het belooft ook de lippen te verzorgen.  

Color Balm
color balm

Het resultaat:  

make-up

♥ Wat vind ik?
Ik vind de balm erg fijn! Het is makkelijk om aan te brengen en je ziet de kleur meteen op de lippen verschijnen. Daarnaast voelt de balm erg zacht aan en ik krijg er ook zachte lippen van. Het is een matte kleur, zonder glitters. Maar doordat de balm ook verzorgend is voor de lippen is hij wat vettig, waardoor je wel een beetje een glans krijgt. De Color balm plakt niet!  

De Etos Color balm is er in 5 verschillende kleuren: 2 lichtroze kleuren, 2 donkerroze kleuren en een oranje kleur. De balm kost € 3,99 en vanaf 27 mei t/m 9 juni is er zelfs 25% korting op de Color balm. De lippenbalm is al vanaf 27 mei verkrijgbaar in alle Etos-winkels.  

Mini lipgloss  
lipgloss

Vanaf 10 juni t/m 7 juli heeft Etos nog een leuke actie. Je krijgt dan namelijk bij besteding van € 15,- een mini lipgloss cadeau! Deze moest natuurlijk ook even getest worden. De lipgloss is op de foto iets meer oranje, in het echt is het een roze kleur.

Het resultaat:

make-up

♥ Wat vind ik?
Het is een mooie subtiele gloss. Er zitten wat glittertjes in, maar als je hem op de lippen aanbrengt is dit niet heel overheersend. Het zorgt juist voor wat extra glans. Verder moest ik wel een aantal lagen aanbrengen voordat je echt resultaat zag. Maar je krijgt de lipgloss natuurlijk cadeau, dus dan is het helemaal niet erg dat je wat meer lipgloss moet gebruiken! De lipgloss is best makkelijk om weer van je lippen af te halen. Meestal blijven er super veel glitters achter met glitterlipgloss of lippenstift, maar met een papiertje en wat water gaat alles er goed af! De lipgloss plakt wel een beetje, maar dit is bij de meeste glosjes wel het geval. Er zijn 6 kleuren die je kunt sparen.  

Blush powder  
blush

De Blush Powder heeft 5 tinten en kost € 4,99.

Ga je een dagje naar het strand in de zomer? Etos heeft een hele handige strandtas. De tas is lekker groot, dus ruimte genoeg voor een strandhanddoek en wat eten en drinken. Daarnaast heeft de tas ook een rits aan de achterzijde en binnenin zitten nog twee vakjes en een rits. Zo kun je bijvoorbeeld je mobiel zandvrij opbergen in de tas.  

Strandtas
strandtas

De tas is er in 4 verschillende kleuren: rood, roze, oranje en blauw voor maar € 6,99. De afmetingen van de tas: 60x35x20 cm.

Toilettas
toilettas

Etos heeft ook een hele handige toilettas, perfect om mee te nemen op vakantie! Je kunt er namelijk enorm veel spullen in kwijt. Zo kun je al je make-up netjes meenemen met een handig vakje. Ook zitten hier lusjes in, zodat je al je make-up kwasten ook netjes mee kunt nemen.

toilettas

De toilettas kost € 7,99.

De zomerspullen van Etos zijn al verkrijgbaari in de winkel!

Wat vind jij van deze producten? En welke wordt jouw favoriet?