Beauty

Review: WIC Peaceful Finland

We hebben weer allerlei mooie lakjes om te reviewen! Het gaat om de nieuwe lijn van WIC by Herôme: Peaceful Finland. De titel klinkt al veel belovend. De lijn is geïnspireerd op Finland en biedt als inspiratie om het hoofd koel te houden tijdens de long hot summer (waar iedereen al zo naar verlangt!). Ben jij benieuwd geworden naar de verkoelende kleuren? Lees dan snel verder.

Alle lakjes bij elkaar:  
nagellak

Zo ziet de applicator van de nagellak eruit:  
applicator

Rovaniemi  
nagellak

Het resultaat na twee lagen:  
nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een mooie nudekleurige nagellak van WIC. Het is een lak met een subtiele glans. De kleur is na één laag nog niet mooi dekkend, maar na twee lagen dekt de kleur perfect. De kleur van de lak uit het potje komt overeen met de kleur op de nagels. Dit vind ik altijd erg belangrijk, want soms ben je op zoek naar een kleur en denk je dat je hem gevonden hebt, maar blijkt hij heel anders uit te pakken op je nagels. Dat is zeker geen pretje, maar met deze lak is dat gelukkig niet het geval.

Lahti  
nagellak

Het resultaat na twee lagen:
nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is ook een mooie subtiele kleur die bijna overal wel bij past. Het is een grijs/bruinachtige kleur. In tegenstelling tot de vorige kleur heeft deze lak een parelmoerglans. Hierdoor heeft de lak een mooie, shiny finish. De kleur dekt het beste na twee lagen. De kleur uit het potje komt ook overeen met de kleur op de nagels.  

Lohja  
nagellak

Het resultaat na één laag:
nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een mooie, babyroze kleur. Er zit geen parelmoerglans in, maar het heeft wel weer een subtiele glans. De kleur dekt al na één keer lakken. Ook komt deze kleur gelukkig overeen met de kleur uit het potje.  

Jyväskylä  
nagellak

Het resultaat na twee lagen:
nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een lichtroze kleur met parelmoerglans. Een lekker vrolijk kleurtje! De kleur is niet heel goed dekkend, zelfs na twee lagen merk ik dat de kleur nog niet helemaal dekt. Verder vind ik het wel een leuk kleurtje voor de zomer! De kleur op de nagels komt gelukkig ook overeen met de kleur uit het potje.  

Mikkeli  
nagellak

Het resultaat na twee lagen:
nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een paarse pastelkleur met een mooie parelmoerglans. De kleur dekt het beste na twee lagen. Verder vind ik ook dit kleurtje een heel leuk kleurtje voor de zomer! De kleur uit het potje komt gelukkig ook overeen met de kleur op de nagels.

Joensuu
nagellak

Het resultaat na twee lagen:
nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een heldere, zachte kleur blauw. Ik vind het de perfecte kleur voor een festival! De kleur dekt het mooiste na twee lagen en ook deze kleur komt overeen met de kleur uit het potje.  

Nog even de plus- en minpunten voor je op een rijtje:

Minpunten:
De lak chipt al na drie dagen
De applicator brengt veel nagellak aan op de nagels, je moet dus best vaak overtollige nagellak van de applicator smeren  

Pluspunten:
Je hoeft niet lang te wachten voordat de lak is opgedroogd, dit is zeker een pluspunt
De lak blijft redelijk lang zitten, zeker 3 dagen
Op de Jyväskylä nagellak na, dekken de kleuren goed  

De nagellak is vanaf juli verkrijgbaar bij de drogisterij en verschillende parfumeriezaken voor € 7,50. Je hebt al twee nagellakjes voor € 12,50.

Welke kleur vind jij het mooist? En zou jij de nagellak aanschaffen?