Beauty

Zomergeur van Halle Berry

Wij zijn allemaal wel toe aan de zomer. De lente is helaas erg koud tot nu toe, maar om alvast in de zomersferen te komen zijn er nu heerlijke nieuwe geuren van onder andere Halle Berry. Het is een heerlijke frisse en bloemige geur, die je meteen aan een warme zomerdag doet denken. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

'Closer' by Halle Berry
parfum

Het luchtje Closer van Halle Berry is een geur die ontworpen is voor vrouwen en die ook mannen aan moet spreken. “Geuren spelen een belangrijke rol bij gevoelens van verlangen en aantrekkingskracht en ik vind het idee van een parfum dat man en vrouw samen kan brengen geweldig.”

Halle Berry parfum

♥ Hoe ruikt de geur?
De geur is een heerlijke frisse bloemengeur. Het is een zacht luchtje en totaal niet te sterk of overheersend. Ik denk dat een hoop mannen zo’n subtiele parfum erg lekker vinden ruiken. Ik -Petra- vind het in ieder geval een heerlijke parfum!

♥ Noten
Topnoten: wilde framboos, waterlelie en ozonakkoord
Middennoten: fougère-akkoord, viooltjes, mimosa en cederhout
Basisnoten: vanilleboon, mahoniehout en kasjmier muskus  

ingredienten

Eau de parfum van 15 ml kost € 15,50. 30 ml kost € 25,50 en 50 ml kost € 34,50. Er is ook nog een heerlijke bodylotion met deze geur verkrijgbaar voor € 12,50. De parfum is vanaf juli 2013 verkrijgbaar bij de drogist.

Wat zijn jouw favoriete geurtjes?