News

Is Beyoncé nu zwanger of niet?!

Afgelopen week meldde zowat elke website dat Beyoncé zwanger was van haar tweede kindje. Iedereen was door het dolle heen en er werd zelfs al gespeculeerd over babynamen. Totdat haar man het nieuws ontkende.. Huh, wordt Blue Ivy nou een oudere zus of niet?!

Het begon met een aantal geruchten dat Queen B. weer in verwachting zou zijn. De superster verscheen bijvoorbeeld in een voor haar aangepaste jurk van Givenchy. Haar buik was volledig verborgen door de jurk. Ook zei Beyoncé een concert in Antwerpen af. Daarnaast heeft ze al een paar keer gezegd dat ze haar dochtertje Blue Ivy graag een broertje of zusje wil geven. 

Toen verschillende bronnen het bevestigden, was het volgens E! News officieel: Beyoncé is zwanger van de tweede! Al gauw verspreidde het nieuws zich over het hele internet.

Iedereen had al aangenomen dat Bey in verwachting is, totdat haar echtgenoot Jay-Z aan radiostation HOT 97 vertelde dat er niks van waar is: ''Het is niet waar. Het nieuws is nog erger dan weblogs''. De zangeres heeft het nieuws zelf nog niet ontkend. Wel postte ze het bericht ''Ik kan niets doen tegen de geruchten of de mensen die ze geloven'' op Instagram, maar later heeft ze het weer verwijderd. 

Nu is het aan jou: wat denk jij?

{@module=postPoll id="25"}

Bron: spitsnieuws, telegraaf, eonline, hollywoodlife
Bron beeld: reporters