Fashion

Wie kent ze niet: de Palladiums?!

Zangeres Eliza Doolittle (bekend van het nummer Pack Up) werd al op verschillende festivals gespot met Palladiums als stappers. En als iemand weet welke schoenen je het beste kunt dragen tijdens een feestje is zij het wel! Daarom is zij het gezicht van de EXPLORATION CAMPAGNE voor de nieuwe schoenenlijn van Palladium: de schoenen waar we vroeger al zo verliefd op waren die nu wederom modebewuste vlindertjes in onze buik laten rondfladderen.

De nieuwe lijn, de ‘Enzym Washed collectie’ is er is in 11 verschillende nieuwe kleuren. Girlscene werd verliefd op de Pallabrouse metal black. Zijn dit dan de perfecte festivalschoenen? Dat zullen we nog wel eens zien! Girlscene’s Mariëlle nam de proef op de som…

“Op mijn nieuwe Palladiums danste ik naar een feestje om de feestbaarheid te testen. De schoenen zaten meteen goed. Ik heb geen knelpunten ontdekt en ook een gladde vloer was geen hindernis voor mijn swingende dansmoves. Het enige nadeel waar ik de schoenen op kon betrappen was het grove profiel onder de zool. Hierdoor bleef de hele dansvloer in het profiel van mijn schoenen hangen en had ik een minder aangenaam souvenirtje voor thuis.

Maar kort gezegd: zodra ik deze stoere stappers aan mijn voeten had, kon ik er zo op wegdansen.”

Wil jij ze hebben? Neem dan hier een kijkje. Daar kun je ze kopen voor €74,95 tot €84,95.


Deze Palladiums kun je goed combineren met een blauwe skinny jeans en een grote trui.

Dansbaarheid testen in de club.

De ‘day after the part’ zien de schoenen er nog steeds top uit.

Wat vind jij van Palladiums?

Tekst & Beeld: Mariëlle