Lifestyle

Good luck eindexamenkandidaten!!!

Vanaf breekt er voor 207204 middelbare scholieren een hele spannende en vooral belangrijke periode aan. De examens zijn begonnen. 120178 jongeren doen examen vmbo, 58017 doen havo examen en 39369 beginnen vandaag met het vwo examen. Ben jij één van hen? We wensen je heel veel succes!

Op de redactie kunnen we ons eindexamen nog herinneren als de dag van gisteren.


 

Annemerel deed zes jaar geleden haar examen vwo, ze kan niet geloven dat ze nu dus al net zo lang klaar is met de middelbare school als dat ze daadwerkelijk op de middelbare school gezeten heeft. Tijdens de examens stopte ze zichzelf vol met dextro, hoeveel rolletjes ze er doorheen heeft gewerkt? Minstens zes, want tijdens ieder examen ging er zeker een rolletje doorheen. Het heeft wel gewerkt, want ze haalde haar examens in één keer..

Danique deed zelfs twee keer examen, in 2005 deed Danique vmbo examen, twee jaar later deed ze haar havo examen. Het was bloed, zweet en tranen, Danique had namelijk een beetje last van faalangst, maar ook Danique heeft haar examens allebei gewoon in één keer gehaald.


 

Stagiaire Petra was heel erg zenuwachtig en heeft bij wiskunde zelfs een black-out gehad. Al die verhalen om de sommen heen, pffftttt ze moet er nog van zuchten als ze er over nadenkt… Ze deed in 2009 havo examen en ook zij was in één keer geslaagd.

Ben jij op dit moment ook bezig met je examens? Ben jij op zoek naar tips, nog meer tips, ben je op zoek naar gezonde snacks voor tijdens je examens? Ben jij bang om te falen? Of ben je op zoek naar survivaltips? We hebben er eerder al over geschreven!

Heel veel succes met Nederlands (vwo'ers), M&O (havo'ers) en Frans (vmbo'ers). We denken aan jullie en jullie kunnen het!

Liefs,
Girlscene