Beauty

Getest: natuurlijke producten van Origins

Ken jij de producten van Origins al? Origins wil natuurlijke huidverzorgingsproducten creëren met de kracht van de natuur, bewezen door de wetenschap. Niemand minder dan Nina Dobrev is al fan! Benieuwd? Girlscene heeft drie producten voor je getest. 

Als jij het belangrijk vindt dat een product natuurlijk is en het merk aan het milieu denk, dan heb je aan Origins een goede. Origins producten bevatten krachtige plantextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke, essentiële oliën. Origins wil de planeet, zijn hulpbronnen en alles wat er op leeft beschermen door aarde- en diervriendelijke praktijken, verpakkingen en beleidsnormen.

De volgende drie producten hebben we getest:


 

GinZing Energy-boosting Moisturizer

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk, druk, druk. School, werk, vrienden, familie, sport.. en ga zo maar door! Er is weinig tijd voor rust. Maar wist je dat vermoeidheid goed aan de huid te zien is? Om die vermoeide, doffe huid wakker te maken is er deze energy-boosting moisturizer. De voedende ingrediënten dragen bij om het hydratatieniveau weer op peil te krijgen. Een droge huid met schilfertjes maakt plaats voor een stralende, energieke en soepele huid. Het wordt ook wel 'een shot Espresso voor je huid' genoemd.

De crème bevat de volgende ingrediënten:
– Panax Ginseng
– Cafeïne
– Chestnut Seed
– Olive
– Grapefruit Oil
– Spearmint Oil
– Lemon Oil 

Wat vind ik?
Dat klinkt goed! Ik -Emma- heb het tegenwoordig drukker dan ooit en ik merk dat mijn huid doffer is geworden. Ook heb ik last van een droge huid. Mijn huid kan wel een shot espresso gebruiken! Bij het openschroeven van het potje word je al door de frisse geur verrast. Het ruikt naar citroen en ik krijg er meteen een energiek gevoel van. De substantie van de crème is redelijk dun, maar niet waterig. De crème voelt heel fris aan op mijn huid. Mijn gezicht trekt minder en voelt soepel aan, wat betekent dat hij goed hydrateert. Ik vind nu al dat mijn huid een gezonde, levendige gloed heeft en dit moet bij regelmatig gebruik nog meer effect hebben. Tot nu toe ben ik enthousiast, ik ben erg benieuwd wat deze energy-boosting crème op lange termijn voor mijn huid doet.

De crème is aan te raden voor iedereen die een druk leventje leidt en de huid wel een oppepper kan gebruiken. 

De GinZing Energy-boosting Moisturizer is vanaf mei 2013 bij Douglas verkrijgbaar voor € 25,00.

Drink Up Intensive

Om Earth Month te vieren heeft Origins twee limited editions gelanceerd, waaronder deze. Als je een van de limited editions tussen 21 en 28 april kocht, zou Origins een boom planten. Helaas is deze actie al voorbij, maar dat betekent niet dat we het masker niet hoeven te testen! 😉

De huid is afhankelijk van water. Maar de huid verliest de hele dag vocht. Hoe drukker je bent, hoe meer vocht je verliest. Dit intensief vochtvervangend masker met avocado en abrikoospitolie herstelt diep en onmiddellijk de vochtreserves en bouwt een reservoir voor de toekomst. 


De ingrediënten

Wat vind ik?
Zoals ik al eerder zei heb ik last van een droge en vermoeide huid. Ik kan wel zo'n voedend maskertje gebruiken. Je moet met dit masker slapen en daar ben ik eigenlijk niet zo'n fan van. Ik slaap toch iets minder fijn voor mijn gevoel. Maar ik wil hem toch graag testen. De substantie van het masker is super dik, zoals een masker hoort te zijn. De geur vind ik wel apart; het ruikt fruitig. Ik vind het niet per se een onaangename geur, maar ik had de geur niet verwacht bij het masker. Ik neem het zekere voor het onzekere en ik laat het masker 15 minuten intrekken. De volgende ochtend heb ik het masker er binnen 10 minuten weer af gewassen. Achteraf ben ik blij dat ik ermee geslapen heb; mijn huidje voelt super zacht en gevoed aan! Op de gebruiksaanwijzing staat dat je hem tweemaal per week kunt gebruiken, maar dat zou ik niet zo snel doen. Dit masker is ideaal als je jouw huid intensief wil voeden en hydrateren.

Heb jij een droge huid? Dan is dit masker iets voor jou. 

Het masker is verkrijgbaar bij Douglas en kost € 16,00. 

Clear Improvement Mask

Dit is de andere limited edition die Origins heeft gelanceerd voor Earth Month. Als giftige stoffen uit het milieu en vuildeeltjes onder de huid gaan zitten, raakt het afvalsysteem in de war, poriën verstopt en je huid ziet er grauw uit. Het natuurlijke masker dringt diep door in de huid en maken de weg vrij voor het reinigen van een grauwe teint. Ook trekt het hardnekkige poriënverstoppers eruit en lost het onzuiverheden op. 


De ingrediënten

Wat vind ik?
Ik woon en werk in Amsterdam, dus ik kan mij voorstellen dat de uitlaatgassen mijn poriën hebben verstopt. Ik ben benieuwd! Met dit masker hoef je niet te slapen en dat vind ik persoonlijk fijner. Ik open mijn poriën met een vochtige handdoek en daarna breng ik het masker aan. Ik laat het masker drogen en spoel het na een tijdje grondig af. Na gebruik voelt mijn huid zachter en schoner aan. Ik kan niet verwacht dat ik zoveel verschil zou voelen! Ik vind ook dat mijn huid er een stuk frisser en helder uitziet. Blijkbaar had mijn huid het nodig.

Dit masker is iets voor jou als je jouw poriën wil reinigen. 

Het masker is verkrijgbaar bij Douglas en kost € 16,00. 

Wat vind jij van de producten van Origins?