News

Nina Dobrev & Ian Somerhalder uit elkaar?!

Het was nog wel zo'n sprookje: Nina & Ian ontmoetten elkaar op de set van 'The Vampire Diaries', werden verliefd en kregen een relatie. Helaas is het sprookje voorbij. Nina en Ian zijn niet langer een stel.

'The Vampire Diaries' is een van onze favoriete series. Nina & Ian hebben de hoofdrollen in de serie en we vinden het stiekem heel erg leuk dat zij ook in het echt een setje zijn. Maar jammer genoeg hebben Nina & Ian er na meer dan drie jaar een punt achter gezet…

De geruchten over een break-up waren al een tijdje aan de gang. De twee waren veel minder samen dan eerst. Nina was onlangs op de premiere van The Great Gatsby en het Met Ball Gala, zonder Ian aan haar zijde. Ook is het al een tijdje rustig op hun Twitter-account.

Het nieuws is nog niet bevestigd door het management van de twee, maar meerdere bronnen zeggen dat de relatie inderdaad voorbij is. Het duurde ook heel lang voordat ze vertelden dat ze een relatie hadden, dus wij zijn bang dat het nieuws echt waar is. 

Alle Vampire Diaries fans hoeven niet bang te zijn: de serie gaat gewoon door en volgens de bronnen zijn de twee 'professionals die met elkaar werken en nog steeds de beste vrienden zijn'.

Wat vind jij van dit nieuws? Is jouw hartje ook gebroken of ben je stiekem een beetje blij dat hunk Ian weer vrijgezel is?

Bron: wetpaint, usmagazine, eonline
Bron beeld: reporters