News

Gossip Girl(scene) week 19

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld: instagram

Justin Bieber werd afgelopen week aangevallen tijdens zijn concert in Dubai. Justin was nietsvermoedend een nummer aan het spelen op de piano, toen hij van achter werd aangevallen door een fan. Er is gelukkig niets ernstigs gebeurd, want security kon net op tijd ingrijpen. De piano viel om, maar al snel ging de show verder alsof er niets gebeurd was.. De jongen die Justin besprong heeft inmiddels zijn excuses aan Bieber aangeboden en benadrukt dat hij Justin niet wilde laten schrikken. Hij is naar eigen zeggen een echte Belieber..


Bron beeld: Reporters

Zac Efron is niet langer een sexy single, althans als we tijdschrift In Touch moeten geloven. Hij zou gevallen zijn voor zijn At Any Price tegenspeelster Maika Monroe. Maika (19) en Zac hebben de laatste weken erg veel tijd samen doorgebracht en Zac is helemaal weg van haar. Zac was eerder vier jaar samen met Vanessa Hudgens, zij is al even gelukkig met The Carrie Diaries acteur Austin Butler. Vorig jaar leek het erop dat Zac en Lily Collins een relatie hadden, maar dat liet op niets uit. Nu lijkt het erop dat we Zac als nog verloren zijn…


Bron beeld: Reporters

Keira Knightley trouwde afgelopen weekend in Frankrijk met haar grote liefde, zanger James Righton. Het gerucht ging dat Keira zou trouwen in een speciaal voor haar ontworpen jurk van Karl Lagerfeld, maar daar bleek niets van waar. Keira trouwde in een schattig ballerina-like jurkje dat ze vijf jaar geleden droeg op een rode loper evenement. Keira en James trouwden onder het toeziend oog van slechts elf gasten, voor het feest later die dag waren vijftig mensen uitgenodigd, waaronder actrice Sienna Miller.


Bron beeld: Instagram

Chris Brown en Rihanna's relatie sneuvelde onlangs voor de tweede keer. Was de reden een paar jaar geleden Chris, die Rihanna's gezicht bont en blauw sloeg, dit keer was er gelukkig iets minder geweld in het spel. Reden van de breuk? Chris vertelt dat hij op dit moment geen behoefte heeft aan een relatie met een jonge meid als Rihanna, hij sluit niet uit dat de twee later weer samen komen, omdat ze nog steeds van elkaar houden. Chris, die dit weekend zijn 24ste verjaardag in Vegas vierde en vertelde dat hij 'zoveel mogelijk meisjes wilde ontmoeten', is overigens een jaar jonger dan Rihanna…


Bron beeld: Instagram

Afgelopen weekend waren de heren van One Direction in Nederland voor twee concerten. Maar wat is een bezoek aan Amsterdam zonder een bezoek te brengen aan de Amsterdamse wallen? Dat moeten de jongens van 1D gedacht hebben, want donderdagavond werden ze gespot in een erotische club. Ok, Ok, het was niet zo heel erg.. De jongens hadden een rondvaart over de grachten die ze afsloten in de Bananenbar, om 22.00u verlieten ze de club alweer en gingen ze terug naar hun hotel..


Bron beeld: reporters

Oh nee! Het schijnt dat Nina Dobrev en Ian Somerhalder uit elkaar zijn. Het koppel was meer dan drie jaar bij elkaar, maar nu hebben ze een punt achter hun relatie gezet. Wij hadden zo gehoopt Nina & Ian konden bewijzen dat twee Hollywood acteurs lang bij elkaar kunnen zijn, maar helaas.. Wel moeten de twee nog samenwerken op de set van 'The Vampire Diaries'. Volgens bronnen blijven de twee professioneel en zijn ze nog steeds de beste vrienden. Misschien komen ze na een tijdje wel weer bij elkaar… Laten we het hopen!

Bronnen: Nu.nl / Ohnotheydidn't / PerezHilton