Films & Series

Filmtip: The Mortal Instruments: City of Bones

Op 29 augustus komt de nieuwe film The Mortal Instruments: City of Bones in de bioscoop. De film, die gaat over een gewone tiener die ontdekt dat ze afstamt van de Schaduwjagers, zit vol met weerwolven, demonen, vampiers en ander duister gespuis. Ben je al benieuwd geworden naar de rest van het verhaal? Lees dan snel verder en bekijk de foto's!

De eerste foto is exclusief (de rest van de foto's is al gepubliceerd) en speciaal voor de Girlscene-lezeressen mag het hier geplaatst worden:

the mortalthe mortal

Waar gaat de film over?
Clary Fray (Lily Collins) is een normaal meisje uit New York, totdat ze midden in een club getuige is van een moord die gepleegd wordt door een groep jongeren. Tot haar grote frustratie lijkt zij de enige te zijn die het ziet. De jongeren die de moord gepleegd hebben, blijken schaduwjagers te zijn; strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Clary komt er al snel achter waarom zij de enige is die de schaduwjagers kan zien; ze blijkt één van hen te zijn…

Terwijl Clary steeds meer over zichzelf en haar verleden ontdekt, stapt ze de wereld van de schaduwjagers binnen; een magische, maar gevaarlijke wereld, waarin Clary zonder het te weten, een zeer belangrijke rol blijkt te hebben. De film is gebaseerd op het eerste deel van een zesdelige serie boeken: The Mortal Instruments. Het eerste deel City of Bones is gepubliceerd in 2007 en het laatste deel verschijnt in 2014.

the mortal

De regie van de film is Harald Zwart en onder andere Lily Collins (Abduction, Mirror Mirror), Jamie Campbell Bower (The Twilight Saga, Harry Potter), Jonathan Rhys Meyers (The Tudors, From Paris with Love), Lena Headey (Game of Thrones, Dredd 3D), Robert Sheehan (Misfits) en Kevin Zegers (Gossip Girl) spelen in de film. 

We moeten nog even wachten, maar vanaf 29 augustus 2013 is de film in de bioscoop te zien. 

the mortal

Wist je dat Lily en Jamie hebben in het echt een relatie hebben?

jamie en lilyHet stel op een persconferentie

Heb je al zin gekregen om deze film te zien? Houd Girlscene goed in de gaten, want we mogen binnenkort coole The Mortal Instruments prijzen weggeven (waaronder vrijkaarten)! Like ook de Facebook pagina

Wil jij The Mortal Instruments: City of Bones zien?

Must reads 👀