Fashion

Björn Borg in een nieuw & fashionable jasje!

We kennen allemaal wel de boxers van Björn Borg, nietwaar? Gezien die alweer een tijdje uit the picture zijn en Björn Borg wel een restyling kon gebruiken, is Björn Borg in een nieuw jasje gestoken en wel heeeeel fashionable! In de 9 Straatjes te Amsterdam moet je wezen, daar is namelijk Tumblr tot leven gekomen. Huh, denk je nu? Nou, de onlangs geopende Björn Borg store is geheel geïnspireerd op afbeeldingen van Tumblr, echt een must see!

bjorn borg
bjorn borg
bjorn borg
bjorn borgbjorn borg
bjorn borg
De op Tumblr geïnspireerde afbeeldingen die in de winkel hangen

De nieuwe winkel in de Wolvenstraat 1 heeft een rustieke uitstraling met robuuste en romantische details. Zoals het sprookjesachtige bed dat eigenlijk onderdeel is van de paskamer, echt prachtig! Wanneer je de deuren sluit om je om te kleden speelt er een muziekje van Lana Del Rey af en zie je op een scherm allemaal ogen in Tiff-bestanden die op jou gericht staan. Misschien een beetje eng, maar wel leuk bedacht!

bjorn borg
bjorn borg
bjorn borg
De nieuwe aanwinst van Danique: Girlscene-roze sneakers 🙂
bjorn borg
bjorn borg

De winkel staat en hangt vol met Instagram foto's die geheel in Tumblr-stijl gefotografeerd zijn. Vrolijke meiden van het Amfi zijn op de kiek gezet in sportieve Björn Borg items. Natuurlijk hangt de shop ook vol met genoeg hebberigmakende items, van hippe sportleggings tot sportieve tops met een inspirerende tekst als opdruk. Maar laten we vooral de schoenen niet vergeten, supertof en in verschillende kekke kleurtjes! Tot slot zien we ook de bekende boxers terug, maar ook genoeg kanten slipjes en onderbroekjes met een panterprintje. Kortom: zeker de moeite waard om een kijkje in te nemen! Misschien scoor je naast een complete sportoutfit wel een fancy vintage stoel (aangezien het interieur ook te koop is ;-))!

Adres:
Björn Borg
Wolvenstraat 1
Amsterdam

Ben jij al in de nieuwe store geweest?

Beeld: fotografie Nancy Schoenmakers @ Eric Elenbaas Agency

Must reads 👀