Lifestyle

Dit is de betekenis achter jouw seksdroom

Dromen over seks kan mind blowing zijn of juist een beetje verwarrend. Een onderzoek heeft aangetoond dat acht procent weleens een seksdroom heeft. Ben je benieuwd wat er achter deze seksdromen zit? Lees dan snel verder want Girlscene legt je de acht meest voorkomende seksdromen uit. 

De onbekende seksdroom
De meest voorkomende seksdroom gaat over een onbekende persoon waarmee jij een heerlijke nacht beleeft. In jouw dromen voelt deze persoon niet mysterieus aan, maar eigenlijk heel normaal. Zijn of haar aanwezigheid betekent dat jij op zoek bent naar een zelfverzekerd type om m jouw leven wat spannender te maken. Dus, durf wat lef te tonen en stap op die ene guy of girl af. 

Het orgasme seksdroom
Dromen over jouw hoogtepunt, en misschien heb je die wel in jouw slaap gekregen, kan een spannend einde van iets betekenen. Het kan ook betekenen dat jij een grote seksuele spanning hebt opgebouwd en dat jij wat andere dingen in bed moet gaan doen dan alleen slapen. 

De hete affaire seksdroom
Als jij droomt over een persoon die niet jouw lover is, zou het kunnen betekenen dat er iets is in jouw leven dat meer je aandacht trekt dan jouw lover. Voel jij je in jouw droom schuldig en ook wanneer jij wakker bent? Dat geef aan dat jij, diep van binnen, iets opgelost moet worden. 

Met een vrouw seksdroom
Een droom waarin jij seks hebt met een vrouw kan best verwarrend zijn, als je niet homo- of biseksueel bent natuurlijk. Maar dat betekent het niet! Seks met iemand van hetzelfde geslacht (als je hetero bent) staat ervoor dat jij veel zelfvertrouwen hebt en dat jij jezelf hebt geaccepteerd om wie jij bent. Dus eigenlijk door hierover te dromen laat jij aan jezelf wat liefde zien. 

seksdromen

Seks met je ex seksdroom
Jij dacht dat de relatie, en de gevoelens die jij voor hem of haar had, over waren. Maar dan droom je opeens dat je weer met je ex in bed ligt! De meest voorkomende reden dat jij hierover droomt, is omdat jouw huidige leven wat meer spanning nodig heeft. Vooral als jij op dit moment niks nieuws meemaakt of omdat jouw huidige relatie een routine is geworden. 

De collega seksdroom
Het is altijd grappig om naar je werk te gaan als jij de nacht daarvoor een seksdroom hebt gehad over een collega die een paar bureaus bij jou vandaan zit. Als jij geen crush op hem of haar hebt, kan de droom betekenen dat jij meer moet samenwerken met hem of haar. Misschien kan jij wel belangrijke dingen van diegene leren! Een seksdroom zorgt er nou eenmaal voor dat jij meer aandacht besteedt aan diegene. 

seksdromen

De baas seksdroom
Ongemakkelijker dan dit wordt het bijna niet: seks met je baas. Seksdromen gaan niet altijd over de persoon met wie jij aan het rollebollen bent, maar meer over waar hij of zij voorstaat. Seks met je baas vertelt je dat het tijd is om meer lef te tonen in jouw carrière: misschien is het tijd voor promotie?

Seks met meerdere personen seksdroom
Een orgie kan voor jouw seksuele verlangen staan. Misschien ben jij iets te conservatief in jouw seksleven? Je kunt het spannender maken door een nieuw standje, speeltje of locatie uit te proberen. Deze droom kan ook niks met seks te maken hebben, maar meer over jouw verdeling van aandacht en tijd over verschillende dingen. Heb je het idee dat je in sommige dingen te weinig energie steekt? Probeer hier dan verandering aan te brengen.