Food

Boekentip: Trendy Taarten

Alle taartliefhebbers opgelet! Onlangs is het boek Trendy Taarten verschenen. Hierin staan meer dan 25 oogverblindende taarten. Op je volgende verjaardag heb je geen ouderwetse appeltaart, maar een hippe taart zoals je ze alleen in New York of Berlijn vindt! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Hoog, stylish en strak: dat zijn de taarten in het nieuwe boek Trendy Taarten. Heb jij weleens van die jaloersmakende foto's van taarten op WeHeartIt gezien? Met dit boek kun je die straks zelf maken! Het is ook nog eens leerzaam, in het begin leer je alles over ingrediënten, taartbodems bakken en hoe je mooi decoreert. De stap-voor-stapinstructies bij elk recept zorgen ervoor dat iedereen deze fabulous taarten zelf kan maken. Denk aan cookies-'n-creamtaart met Oreo's, knalpaarse chocoladetaart met bosbessenfrosting of retro black forestcake. 

Het water loopt ons meteen in de mond van deze prachtige taarten!

Trendy Taarten is een boek van Linda Lomelino. Zij is fotografe, foodstyliste en creatieve taartenmaakster. Ze heeft een zeer succesvol blog callmecupcake. Trendy Taarten is haar eerste boek, dat ze zelf schreef en fotografeerde.

Trendy Taarten ligt nu in de winkel voor € 19,95. Je kunt het boek ook via de webshop van Kosmos Uitgevers bestellen, klik dan hier.

Wat vind jij van Trendy Taarten?