Beauty

Handige nail art tools

Nagellak kan je outfit helemaal compleet maken. Ga bijvoorbeeld voor een leuk fel kleurtje op je nagels als je een basic outfit draagt; all black en dan met een kek neon kleurtje! Of maak een heus kunstwerk op je nagels met nail art! Met deze handige nail art tools kan iedereen mooi versierde nagels maken. Lees snel verder.

♥ Keukenrol
Wil je graag het effect van een slangenprint op je nagels? Je kunt de structuur van een reptielenhuid gemakkelijk op je nagels krijgen met behulp van een stuk keukenrol. Doe een beetje nagellak op een stukje keukenrol en druk het op je nagels.

nail art
Bron: Tumblr

♥ Plakband
Met plakband kun je enorm veel verschillende patronen maken op je nagels. Zoals strepen en ruitjes bijvoorbeeld. Plak met plakband een gedeelte van je nagel af en geef je nagel een kleurtje. Ga vervolgens met een andere kleur nagellak over het gedeelte van je nagel waar eerst het plakband heeft gezeten.

♥ Naald (of speld) en potlood
Voor deze nail art tool heb je een potlood nodig waar een gum is bevestigd aan het uiteinde. Prik de naald in de gum en je hebt een handige tool om kleine stipjes te maken. Dip de naald in de nagellak en maak vervolgens een stipje op je nagel.

nail art
Bron: fashiondivadesign.com

♥ Tandenstokers
Met tandenstokers kun je gemakkelijk stippen aanbrengen op je nagels. doop de tandenstoker in de nagellak en druk een vervolgens de tandenstoker op je nagel. Je kunt de stip ook groter maken door steeds wat meer nagellak te pakken. Er zijn tandenstokers in verschillende maten. Je kunt ook een tandenstoker proberen met een driehoekige platte achterkant voor een leuk effect op je nagels.

♥ Rietjes
Met behulp van een rietje kun je ook hele leuke vormpjes maken op je nagels! Leg een stukje magnetronfolie neer en doe er een beetje nagellak op. Druk dan het rietje in de lag en druk het rietje met nagellak op je nagels.

nail art
Bron: Tumblr

♥ Stempels
Heb je leuke stempels met schattige figuurtjes? Waarom zou je deze eigenlijk alleen op papier gebruiken?! Leg weer een stukje magnetronfolie neer en doe er een beetje nagellak op druk de stempel met nagellak vervolgens heel voorzichtig op je nagel en laat het goed drogen. Als de nagellak is opgedroogd kun je een blanke topcoat eroverheen lakken, zodat de stempel mooi blijft zitten. Maak de stempel na elke nagel wel goed schoon met nagellak remover, anders hoopt de nagellak zich op en heb je kans dat de stempel niet mooi wordt.

Welke tools gebruik jij voor nail art?

Bronnen: beautylish.com, styletoday.nl