Fashion

Danique’s nieuwe sneakers van Converse

We kennen natuurlijk de All Stars van Converse, maar wist je dat Converse ook nog andere sneakers heeft? De nieuwste collectie, genaamd Converse CONS, zijn leuke, vrolijke sneakers voor in de zomer. Girlscene's Danique kon deze niet aan zich voorbij laten gaan en heeft deze sneakers aangeschaft. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

cons
Tadaa! De nieuwe CONS sneakers!

De naam van deze sneaker is de Converse Auckland Racer. De Converse Auckland Racer werd voor het eerst in de jaren '70 uitgebracht als renschoen. Tegenwoordig is de Auckland Racer niet meer geschikt als renschoen, maar is getransformeerd tot een moderne sport lifestyle sneaker. Door het silhouet, de kleurencombinaties en de zool behoudt de sneaker toch de retro look uit de jaren '70. De veters en zool zijn in felle, zomerse kleuren (die sneaker is zowel in het blauw als in het roze verkrijgbaar). Leuk detail: de binnenkant is voorzien van luipaardenprint in dezelfde kleurcombinaties als de buitenkant. De prijs is €69,95.

sneakerssneakerssneakers

Wat heeft Danique nog meer aan? Haar broek is van H&M (€29,95), het jasje van Zara (nieuwe collectie €59,95), de mintgroene top is van COS (€39,95) en de armbandjes zijn van Monday March. It's summertime!

Wat vind jij van deze sneakers van Converse?