Celebs

Acteurs voordat ze beroemd waren

De acteurs en actrices die inmiddels doorgebroken zijn, zijn natuurlijk allemaal ergens begonnen. Hoe zagen zij eruit voordat ze bekend werden? En in welke films zijn ze eigenlijk begonnen met hun carrière? Girlscene heeft een aantal van deze bekende mensen op een rijtje gezet. Bekijk hier hoe zij er vroeger uitzagen!

Ryan Gosling
Wisten jullie dat Ryan net zoals Justin Timberlake, Britney Spears en Christina Aguilera ook bij de 'Micky Mouse Club' zat? Hij begon hier met zingen, dansen en acteren, maar hij heeft er uiteindelijk voor gekozen om zich volledig om het acteren te richten. Hij heeft ook verschillende rollen gespeeld in televisieseries voordat hij in films te zien was.

Ryan met Justin Timberlake in de Mickey Mouse Club

Watch on YouTube

Ryan
Bron: Reporters

Daniel Craig
Deze knappe man kennen we natuurlijk allemaal als James Bond, 007. Wij kennen hem alleen met een kort kapsel, maar hij had vroeger meer haar op zijn hoofd!

Daniel Craig

Daniel Craig
Bron: Reporters

Keanu Reeves
Keanu Reeves staat vooral bekend om zijn rol in 'The Matrix', maar hij heeft een heuse waslijst aan films waar hij in heeft gespeeld. In 1985 maakte hij zijn debuut op het witte doek met de film 'Letting Go', gevolgd door de film 'One Step Away'. Laatst konden we hem nog bewonderen in de 'film Cloud Atlas'. Bekijk hieronder hoe hij is veranderd.

Keanu

Keanu
Bron: Reporters

Nicole Kidman
Wist je dat Nicole Kidman vroeger een bos krullen had? De actrice speelde in 1983 voor het eerst in een televisiefilm. En ze is sindsdien heel wat veranderd!

Nicole Kidman in Chase Through the Night, haar eerste filmrol

Watch on YouTube

Nicole Kidman
Bron: Reporters

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker begon al van kinds af aan met zang- en danslessen. In 1976 speelde ze zelfs in een Broadway musical en heeft hierna nog een aantal andere producties gedaan. Pas later na haar studie heeft ze zich volledig gestort op haar acteercarrière, met veel succes! Want wie kent Sex and The City nu niet? We loveeeeeee it! Hieronder zie je een foto van hoe ze er vroeger uit zag:

Sarah

Sarah
Bron: Reporters

Bekijk hier fragmenten van acteurs voordat ze beroemd waren:

Watch on YouTube

Wie is jouw favoriete acteur?