Lifestyle

Wat vinden mannen aantrekkelijk aan ons?

Redactie

Het is een vraag die velen van ons bezighoudt. Wat vinden mannen aantrekkelijk aan ons? De media geven ons wel een beeld van wat mannen mooi zouden vinden, maar is dat ook echt zo? Girlscene ging op onderzoek uit.

Ogen
Het blijkt dat de ogen meteen de aandacht trekken van mannen. Dus zoek oogcontact en betover hem ;-).

Curves
Sommige meiden denken dat mannen size zero heel mooi vinden. De modellen in reclames en de vrouwen op tv zijn altijd super dun. Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen dit helemaal niet zo mooi vinden! Ze vinden een vrouw met een normaal figuur veel mooier dan size zero. Mannen houden wel van een beetje curves. Niet dat alle ladies die size zero hebben nu per definitie uit de boot vallen, want er zijn ook genoeg mannen die wel op die ladies vallen!

Borsten
Hoe groter, hoe beter zou je denken. Een onderzoek wees uit dat het niet om cup A of cup D gaat, maar ze vinden het mooi als ze natuurlijk zijn. Ze vinden vergrootte borsten minder mooi dan all natural borsten.

Natural beauty
Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen een vrouw met veel make-up minder aantrekkelijk vinden dan een vrouw met niet zoveel make-up. Het is dus echt niet nodig om je helemaal vol te plamuren. Sterker nog, veel mannen vinden dat een afknapper.


Bron

Verzorgd
Hoewel mannen een natural beauty prefereren, betekent het niet dat ze het aantrekkelijk vinden als een vrouw altijd in haar joggingpak loopt. Mannen vinden het leuk als vrouwen er moeite voor doen om er leuk uit te zien. Een beetje mascara, geborstelde haren en leuke kleding kunnen mannen wel waarderen.

Lach
Laat je lach zien! Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen een vrouw die veel lacht heel aantrekkelijk vinden.

Persoonlijkheid
Mannen blijken helemaal niet zo oppervlakkig als de meeste vrouwen denken. Hoe mooi ze een vrouw ook vinden, als ze erachter komen dat ze geen leuke persoonlijkheid heeft, dan zijn ze afgeknapt. Het is bewezen dat de persoonlijkheid van een vrouw een grote invloed heeft op de aantrekkelijkheid. Wees dus zelfverzekerd en het belangrijkste is dat je lol hebt! Uiteindelijk gaat het niet om het uiterlijk, maar om het innerlijk.

Dit artikel is gebaseerd op resultaten van onderzoeken. Uiteraard is het zo dat elke man anders is en ze dus andere dingen aantrekkelijk vinden :-).


Bron

Wat denk jij dat mannen aantrekkelijk aan vrouwen vinden?
Pin je favoriete man in Pinbook

Bron: carefair, cosmeticbeautydirectory, psychologytoday