Lifestyle

Cadeautips voor je beste vriendin

Jij hebt de beste vriendin van de hele wereld! Jullie weten alles van elkaar en hebben de grootste lol samen. Maar oei… Ze is binnenkort jarig of je wil haar op een andere manier verrassen. Je wil haar een super leuk cadeau geven, maar je hebt eigenlijk geen idee wat.. Geen paniek, want Girlscene zet een aantal cadeau-ideeën voor je op een rij!

Cadeautips voor je beste vriendin

1. Een sterrenbeeld sieraad

Een ketting, oorbellen of een armband zijn altijd leuk om te krijgen. Voor je beste vriendin wil je natuurlijk net wat extra’s doen. Een sieraad met haar sterrenbeeld is een super leuke twist. Als jullie echt bff’s zijn kunnen jullie ook het sterrenbeeld van elkaar dragen!

 

2. Een cursus of workshop

Een cursus of workshop is ook super leuk om cadeau te doen. Vooral als je het met z’n tweeën kan doen, dat wordt gegarandeerd lachen. Vaak kan je bieden op deze cursussen dus het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Van een make-up cursus tot een paaldans workshop er is oneindig veel keus.

 

3. Een sekstoy

Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar wel super leuk om te geven. Als jouw bff het stiekem toch wel spannend vindt om iets voor in de slaapkamer te kopen is dit de oplossing. Eerst kunnen jullie hier natuurlijk keihard om lachen, maar stiekem komt ze later terug met een volledige review van jouw cadeau.

 

4. Een flesje bubbels

Is jouw vriendin een wijn lover? Dan is dit ook het perfecte cadeau om haar te geven. Een goede champagne kan best duur zijn, maar als je gewoon een cava voor erbij koop hoeft dat niet. Ook heel leuk om te combineren met een ander cadeau.

 

5. Decoratie voor in haar kamer

Gaat jouw bff binnenkort op kamers? Het kan super duur zijn om je kamer helemaal zelf in te richten. Jij kan haar hiermee helpen door een paar leuke accessoires te kopen voor in haar nieuwe huis.

 

Must reads 👀