Lifestyle

Ben jij een aanhankelijk vriendinnetje?

Wil jij het liefst áltijd bij je vriendje zijn en kun je hem moeilijk -voor een paar uur- loslaten? En begin je ook stalkerige trekjes te vertonen? Oeps, misschien ben jij wel een Overly Attached Girlfriend. Wil je weten wat de tekenen zijn en wat je vooral níet moet doen? Lees dan snel verder! 

Hoe weet je of je een OAGF bent? Dan komen deze situaties jou bekend voor:
Als hij met een ander meisje staat te praten, reageer jij met: 'Wie is die lelijke draak?!' Je kunt beter zeggen: 'Leuk meisje! Waar ken je haar van?'
Als hij een avondje met zijn vrienden gaat stappen, zeg jij: 'Hou je niet meer van me?' Een betere reactie is: 'Veel plezier!'

jaloers
Laat hem alleen uitgaan met zijn vrienden. Bron: Ranker
Je vriend kan natuurlijk een keer een stomme opmerking maken. Jij reageert dan met: 'Alles wat jij zegt, is fantastisch'. Beter is: 'Ik vind dit geen leuke opmerking, want jij kwetst me hiermee.'

Maak jij deze regelmatig opmerking? Oeh, dan ben je misschien wel een OAGF!
♥ 'Ik ben nog steeds boos op je omdat je vannacht in mijn droom vreemdging.'
♥ 'Kun je voortaan niet zo meer zo lief 'hoi' zeggen tegen de caissière?'
'Wat jij wil, schatje. Wat jij wil.'
'Als jij wil dat ik breek met mijn vriendinnen, doe ik dat.'

jaloers
Een beetje jaloers zijn is niet erg, maar zorg dat het niet uit de hand gaat lopen.. Bron: WeHeartIt

Oké, je bent erachter gekomen dat je misschien wel erg aanhankelijk en bezitterig bent naar jouw vriendje toe. Wat moet je vooral niet doen? 
Het is heel verleidelijk om hem de hele dag door te sms'en, WhatsAppen, pingen en Facebook-berichten te sturen. Maar de meeste jongens (en meiden trouwens ook) krijgen een beetje de kriebels na de zoveelste ik-hou-van-jou-kan-nooit-meer-zonder-berichtje. Geef hem de tijd om ook uit zichzelf een lief berichtje te sturen.
Jij weet al sinds je een klein meisje bent, dat je later twee meisjes en één jongen wil: Roos, Malou en Nick. Natuurlijk mag dat, maar je vriendje weet hooguit dát hij later kinderen wil. Elk gesprek in de richting over kinderen schrikt hem alleen maar af. Mee oppassen dus!

liefde
Bron: Jenny 

Het bestaat echt: stelletjes die hun kleding op elkaar afstemmen. Dan hoef je niet meteen aan matchende trainingspakken te denken, er zijn ook genoeg meiden die hun vriendje weer naar zijn kledingkast sturen om iets anders aan te trekken. Iets wat wél past bij haar rode jurkje. Bedenk: als mensen aan jullie kleding moeten zien dat jullie bij elkaar horen, ben je sowieso al een paar stappen te ver.
OAGF zijn meestal ook ODQ, Online Drama Queens. Zodra er iets gebeurt op het liefdesgebied wat zij niet leuk vinden, storten ze hun hart uit op Twitter. De teksten als 'I'm better off without you', en 'I feel so alone, love sucks' zijn bekende teksten. Om later weer 'Forever and ever and ever' te posten.
Tot slot: Je bent zijn moeder niet!

Bron: Cosmogirl, Glamour & ELLE

Herken jij dit? Of heb je een vriendin die een OAGF is? Vertel het hier!