News

Gossip Girl(scene) week 16

Redactie

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld

Dat Kim Kardashian van een (on)gezonde dosis aandacht houdt wisten we al, maar dat ze zo uitgekookt was, wisten we nog niet. In 2006, toen Kim nog helemaal niet beroemd was en alleen op feestjes kwam omdat ze bevriend was met Paris Hilton, had ze een date met Nick Lachey. Nick was net gescheiden van Jessica en ging samen met Kim een avondje naar de bioscoop. Toen de twee naar de bioscoop liepen zagen ze geen enkele fotograaf en werden ze door niemand gespot. Maar toen ze naar buiten gingen stond er een groep van minstens dertig fotografen. Waar die fotografen vandaan kwamen? Kimmie had volgens Nick een belletje gepleegd.

Daarnaast vertelde Nick ook dat de sextape van Kim en rapper Ray J allang klaar lag in 2006, maar dat ze het goede moment afwachtte deze naar buiten te brengen. Kim deed er alles aan beroemd te worden.


Bron beeld

Lourdes Leon, de dochter van Madonna, werd deze week gespot met haar vriendje Timothée Chalamet. De 16-jarige fashiondesigner en de 17-jarige Homeland acteur kennen elkaar van de theaterschool waar ze beiden naartoe gaan. 

Wij vragen ons af hoe lang het duurt voordat Madonna een stokje voor de relatie gestoken heeft. Niet dat er iets mis is met Timothée, maar Madge staat bekend om haar super strenge opvoeding en voor haar achttiende mag Lourdes vrijwel niets, of een relatie wel tot de opties behoort? We merken het vast snel genoeg.


Bron beeld

Selena Gomez heeft met haar nieuwe single "Come & Get It' weinig Hindoestaanse vrienden gemaakt. Tijdens haar optreden op de MTV Movie Awards droeg Selena een bindi op haar voorhoofd. Een Bindi is een traditionele Indiase stip. Dat vonden de Bindi's niet erg leuk, omdat dit als een belangrijk religieus symbool wordt beschouwd.

De organisatie zegt dat de Bindi alleen als religieus symbool gedragen mag worden en niet als mode-item. Ze eisen dan ook zo snel mogelijk excuses van Miss Gomez.


Bron beeld

Bradley Cooper heeft een hele goede band met zijn moeder. Dat wisten we al. Maar we wisten niet dat Bradley zo'n goede band met zijn moeder heeft, dat ze bij hem in is getrokken. Toen Bradley's vader twee jaar geleden overleed werd de band tussen de twee nog groter en zodoende is Bradley's moeder bij hem komen wonen.

Het is wel wat lastig met vriendinnen, het is namelijk niet zo dat Bradley's moeder ergens in een buitenverblijf op zijn landgoed verblijft, ze slaapt gewoon in de kamer naast Bradley. Volgens Bradley is het soms wel eens lastig, maar hij zou het op dit moment niet anders willen.


Bron beeld

De meest gehate celebrity? Deze (discutabele) titel is dit jaar voor niemand minder dan Gwyneth Paltrow. De 40-jarige actrice staat in de top 20 meest gehate celebrities met stip op nummer één. Andere celebrities in de lijst opgesteld door Star Magazine? Kristen Stewart (2), Madonna (7), Justin Bieber (8), Kris Jenner (10), Kim Kardashian (11), Lindsay Lohan (16), Chris Brown (20). Dit is één van de weinige lijstjes waarin vrouwen domineren. Maar of we daar nu zo blij mee moeten zijn?

Bronnen: E Online! / Ohnotheydidnt / Nu.nl / PerezHilton

Must reads 👀