Beauty

Op een roze wolk met Juicy Couture & Esprit!

Met de zomer voor de deur hebben we natuurlijk een nieuwe geur nodig. Dat denken meerdere merken, want speciaal voor de aankomende (hopelijk) warme maanden brengen zij een nieuw (roze!) parfum uit. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder want Girlscene test twee nieuwe geuren van Juicy Couture en Esprit.

parfum
De twee nieuwe geuren van Juicy Couture en Esprit

De eerste geur is van Juicy Couture, genaamd: Couture La La. Juicy Couture zegt over de geur dat het de essentie vangt van vrouwelijkheid en de uitdagende allure van het onverwachte. Klinkt erg spannend! De geur bestaat uit mandarijn, groene appel en rode bes vermengd met water hyacint. Verder zitten ook lelietjes-van-dalen en pioenroos in de geur. De geur wordt afgemaakt met noten van zachte houtsoorten en vloeibare musk.

juicy couture
Couture La La

juicy couture
Detail flesje. Wauw…

Wat vind ik
Allereerst het flesje: Wauw! Ik -Quirine- heb in tijden niet zo'n mooie parfumfles gezien. De geur vind ik ook erg lekker: het is fris, maar toch ook zoet. Ik hou niet van zware, zoete geuren en zeker niet voor in de zomer. Maar voor iemand die altijd voor frisse geuren kiest, is deze parfum een fijne afwisseling. I love it! De geur is wel vrij prijzig: een parfum van 100 ml kost €100,00, 50 ml is verkrijgbaar voor €70,50 en 30 ml kost €50,00. Er is ook een bodylotion (200 ml) verkrijgbaar in deze geur, de prijs daarvan is €40,00. De parfum is nu verkrijgbaar in de winkels.

De tweede roze geur is van Esprit: Your Life. Esprit zegt over de geur dat het verleidelijk en sprankelend is. De geur bestaat uit bergamot, perzik en waterfruit. Ook jasmijn, lelie en waternoot zitten in de parfum. De geur wordt afgemaakt met witte muskus en een houtachtige geur van sandel- en cederhout.

esprit
Your Life

your life
Detail flesje

Wat vind ik
Deze geur ziet er een stuk sportiever en simpeler uit dan Couture La La, maar daar staat Esprit ook bekend om. Ik vind dat de parfumfles lekker vasthoudt. Als ik spray is het eerste wat ik ruik een frisse geur. Nadat de geur langer op de huid zit, wordt het ook wat zoeter. Lekker! De prijs van deze geur is een stuk aangenamer: voor 30 ml betaal je €25,42 en voor 15 ml €15.25. Er is ook een showergel in deze lijn (200 ml) en die is verkrijgbaar voor €10,17. Ook leuk: je hebt deze variant ook in een mannengeur, wellicht leuk voor Vaderdag?! De geur is vanaf mei verkrijgbaar.

Welke geur is jouw favoriet?