News

Gossip Girl(scene) week 15

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Is Lindsay Lohan écht zo'n goede actrice, of moest ze afgelopen week echt huilen toen ze te gast was bij de talkshow van David Letterman. In het interview vertelde Linds dat ze haar tijd die ze verplicht in de afkickkliniek moet zitten ziet als een mogelijkheid om haar te richten op de dingen in het leven waar ze van houdt, "Ik denk dat het een zegen is" zei ze.

Vervolgens complimenteerde David Letterman Linds met haar sterke ruggengraat, haar inzicht en zelfverzekerdheid om bij de talkshow langs te komen en er over te praten. Lindsay probeerde haar tranen nog binnen te houden, maar uiteindelijk begonnen ze toch te rollen en had ze een tissue van de talkshow host nodig!


Bron beeld

Als je denkt dat Blake Lively altijd al zo'n goede eigen smaak heeft gehad, heb je het goed mis. In een interview vertelt Blake dat ze als tiener groot fan was van Britney Spears en voor stijladvies naar foto's van Brit keek. Ze droeg – natuurlijk – heel veel roze en die blote buik natuurlijk! Wel droeg ze altijd platte schoenen, omdat haar vriendje vrij klein was. 

Wij zijn toch meer fan van Blake's stijl nu, maar zijn toch wel heel erg benieuwd naar beelden van Blake als Britney look-a-like!


Bron beeld

Kendall Jenner ging afgelopen week naar het concert van Rihanna in Los Angeles. Van tevoren twitterde ze al dat ze super excited was voor het concert. Ze twitterde "If Rihanna doesn't perform Complicated tomorrow I'm gunna be verry upset! #FavSong". Rihanna was echter niet van plan om het nummer te zingen tijdens het concert en twitterde "Well don't come".

Miaaaaauw! Dat was geen hele aardige reactie van Riri. Gelukkig vatte Kendall het sportief op en deed ze net alsof Rihanna het bericht niet gestuurd had. Ze is overigens wel gewoon naar het concert geweest.


Bron beeld

Prins Harry had afgelopen week een momentje van 'oeps'. Harry is al een tijdje samen met de Britse Cressida Bonas, hiervoor was Harry zeven jaar samen met Chelsy Davy. Harry en Chelsy zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan en Chelsy stuurde Harry naar verluid een berichtje dat ze blij was voor Harry en Cressida. Vervolgens zouden de twee wat onschuldige berichtjes hebben uitgewisseld.

Toen Harry vervolgens het nummer "Only Girl" van Rihanna hoorde, stuurde hij naar Chelsy dat hij dat nummer hoorde en dat hij aan haar dacht omdat het hun nummer was. Alleen verstuurde hij dat berichtje helemaal niet naar Chelsy, maar naar Cressida. Die laatste was not amused.

Uh ohhhh, wij dachten al dat wij de enige waren die wel eens per ongeluk berichtjes naar de verkeerde verstuurden.

Terwijl de hele wereld eigenlijk al wist dat Tom Cruise en Katie Holmes niet voor altijd samen zouden blijven sinds het moment dat Tom bij Oprah op de bank sprong en zijn liefde voor Katie verkondigde, zag Tom de scheiding toch niet aankomen.

Dit vertelt Tom in een interview met Duitse media. Vijf dagen nadat Katie de scheiding aanvroeg werd Tom vijftig. Hij had het gevoel dat hij alles onder controle had, maar niets bleek uiteindelijk minder waar. Volgens Tom is het leven tragikomisch en heb je humor nodig om door dit soort tijden heen te komen. Hij heeft tijd gehad om na te denken en snapt de beslissing van Katie nu veel beter. 

Bronnen: Ohnotheydidn't / PerezHilton

Must reads 👀