Lifestyle

Dingen die je vroeger wilde hebben!

De goede oude tijd! Waar je nu een smartphone en een dure tas op je verlanglijstje hebt staan, kon je vroeger alleen maar dromen van een Furby. Knikkeren was je favo bezigheid en Pokemonkaarten ruilen gaf je een echte kick. Herkenbaar? Girlscene zet de dingen die je vroeger wilde hebben op een rij!

Knikkers


Bron

Je hebt ze in alle soorten en maten. Ze waren doorzichtig, met glitters of juist een matte kleur. En het liefst had je zoveel mogelijk knikkers! Tijdens de super spannende knikkerwedstrijden kon je in een keer heel veel knikkers winnen of juist je hele collectie verspelen. Zenuwslopend, maar des te leuker als je won!

Strijkkralen


Bron

Sterren, vierkantjes, hartjes, rondjes… En dan kon je ook nog veel verschillende kleuren kiezen! Was je tevreden met je ontwerp? Dan kon je 'm strijken en bijvoorbeeld aan je moeder geven als onderzetter.

Flippo's


Bron

Had jij ze allemaal? De ronde plastic schijfjes met Cartoon Network figuren waren vroeger razend populair. Je verzamelde alles in je Flippoboek en natuurlijk wilde je alles hebben! De dubbele ging je ruilen met andere kinderen om je verzameling compleet te maken.

Pokemonkaartjes


Bron

Nog meer om te verzamelen! Vroeger kocht je van je zakgeld een pakje Pokemonkaarten en het was altijd weer spannend of daar een nieuwe tussen zat. Het was al helemaal bijzonder als je een glimmende Pokemonkaart in handen had! Je kon ook een spelletje spelen met je kaarten, maar je kon ze ook alleen verzamelen.

Spicegirl schoenen


Bron

Iedereen wilde ze hebben: schoenen met een hoog plateau. Waarom? Omdat de Spice Girls ze altijd aan hadden! Als jouw favo meidengroep iets had, dan wilde jij dat natuurlijk ook. Helaas ging het feestje vaak niet door, veel ouders vonden het niet goed als hun kind op deze hoge schoenen liepen. Schoenen met hoog plateau maken een comeback, nu is je kans om die Spice Girls schoenen aan te schaffen ;-).

Furby


Bron

De Furby stond vroeger heel hoog op de verlanglijsten. Je moest je Furby eten geven, in slaap brengen en plezier met hem maken. Als je vriendinnen ook een Furby hadden, dan konden ze met elkaar dansen en praten! Had jij het beestje vroeger ook?

Scoobidou


Bron

De mooiste creaties maakte je vroeger met Scoobidou. Je had speciale technieken om de meest originele armbandjes te maken. Ook was het mogelijk om dieren te vlechten, zoals bijvoorbeeld een salamander. Het liefst wilde je zoveel mogelijk Scoobidou touwtjes, zodat je lekker door kon vlechten!

Tamagotchi


Bron

Naast de Furby moest je ook nog eens voor de Tamagotchi zorgen. Je moest elke dag op het apparaatje om jouw wezentje eten te geven, anders ging hij dood en moest je hem met een pen weer tot leven brengen. Had jij vroeger een tamagotchi?

Wat wilde jij vroeger het liefst hebben? Zijn we nog gewilde dingen vergeten?

Bedankt voor de tip, Eva!