Beauty

DA douchegel limited edition

Speciaal voor Moederdag heeft DA nieuwe limited edition douchegels. De douchegel zit in een hippe, drupvrije flacon die je misschien wel kent van de DA design handzeep. De nieuwe douchegel is er in vier heerlijke geuren. Girlscene test voor jou de Purple Rain en Flaming Red. Wat wij van de nieuwe douchegels vinden en of de flacons wel echt zo handig zijn als ze lijken lees je hier!

De gel zit in een super leuke design flacon. Het doet me een beetje denken aan een lavalamp. Het bijzondere aan deze flacons is dat ze op hun kop staat en de dop er gewoon af kan blijven! Dit moeten we natuurlijk eerst even uitproberen.

Dit zijn de flacons met de dop er nog op:
Douchegel

De dop van de douchegel:
Douchegel

Om de dop eraf te halen, moet je ervoor zorgen dat je het bovenste gedeelte er alleen afhaalt. Dit doe je door er hard aan te trekken. Het is niet de bedoeling dat je de hele dop eraf draait, want dan werkt het drupvrije flacon niet!

De flacon zonder dop:
douchegel

En… het werkt! De flacon druipt niet! Wat een uitvinding!

Flaming Red
Deze douchegel moet een gevoel van passie, liefde, warmte en energie bij je naar boven brengen.

douchegel

♥ Wat vind ik?
De douchegel ruikt naar exotische granaatappel. Het is precies zo'n geur die je verwacht bij de kleur rood. Naast de heerlijke geur zorgt de gel ook voor een zachte huid na het douchen.

Purple Rain
Douchegel

♥ Wat vind ik?
De douchegel ruikt naar orchidee. De geur zorgt voor een ontspannen gevoel. Niets is minder fijn dan een heerlijke rustgevende douche. Ook deze gel zorgt voor een heerlijke zachte huid na het douchen.  

Douchegel

Ik vind de nieuwe douchegels van DA erg fijn. Ze ruiken lekker en hebben een verzorgende werking voor je huid. Ook ben ik helemaal verkocht door de flacons van de gel. Ze zijn super handig om neer te zetten in de douche en je hebt geen gezeur met een dop die je nog moet open draaien! Als je douchegel nodig heb, knijp je even in de flacon en vervolgens kun je hem zonder dop gewoon weer wegzetten! De douchegels zijn t/m 5 mei 2013 verkrijgbaar en kosten maar € 3,99.  

De douchegel is erg leuk om cadeau te doen, als je er twee koopt krijg je er ook nog een leuk tasje bij om ze in weg te geven! Eentje voor je moeder en eentje voor jou!

Wat vind jij van de nieuwe limited edition douchegel van DA?