Beauty

KOH Delicious limited edition

KOH komt met een nieuwe nagellakcollectie: limited editions met zes smaakvolle kleuren! De kleuren zien er heerlijk uit en zijn dan ook vernoemd naar allerlei lekkernijen. De lijn bestaat uit mooie zachte kleurtjes met een mooie parelmoerglans. Bekijk de nieuwe lakjes hier:

KOH nagelak

Cocktail
Nagellak

Het resultaat na één laag:
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een mooie nude kleurige nagellak. Ik houd van nude kleurige lakjes, omdat de kleur zo makkelijk te combineren valt! De lak heeft geen parelmoerglans in tegenstelling tot de andere lakjes. De kleur op de nagels komt overeen met de kleur die je kunt verwachten uit het potje. De lak is ook lekker snel droog, dus je hoeft niet lang te wachten totdat je andere dingen kunt gaan doen! Ook dekt de kleur al na één laag, dus je bent extra snel klaar.  

Silky Chocolate  
Nagellak

Het resultaat na één laag:
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Een mooie kleur met parelmoerglans. De kleur op de nagels komt overeen met de kleur uit het potje. Dit is altijd erg fijn, want zo weet je dat de kleur die je verwacht, ook daadwerkelijk de kleur zal zijn op je nagels. Dit is niet altijd het geval namelijk.  

Oyster
Nagellak

Het resultaat na twee lagen:
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit een mooie, subtiele zilveren kleur. De nagellak heeft ook een mooie parelmoerglans. De kleur dekt het beste na twee lagen. Ook is de lak lekker snel droog! Verder komt de kleur op de nagels overeen met de kleur die je kunt verwachten uit het potje, dit is ook altijd fijn!  

Champagne Rose  
Nagellak

Het resultaat na twee lagen:
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een mooie, warme kleur roze. Ook deze nagellak heeft een parelmoerglans. De kleur dekt het beste na twee lagen. De kleur in het potje is iets donkerder dan de kleur op de nagels. Verder droogt ook deze lak lekker snel!  

Caviar
Nagellak

Het resultaat na twee lagen:
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Nog zo'n mooie lichte kleur! Het is een subtiele oranje kleur, met een mooie parelmoerglans. De kleur is wel iets donkerder op de foto. De lak dekt het beste na twee lagen. Ook komt de kleur op de nagels overeen met de kleur die je kunt verwachten uit het potje. De nagellak droogt geheel streeploos op!  

Passion Fruit
Nagellak

Het resultaat na twee lagen:
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een mooie lichtpaarse kleur met parelmoerglans. Met deze kleur op de nagels val je zeker op! De kleur op de foto is wel iets blauwer, de echte kleur is namelijk meer paars. De lak dekt het mooiste na twee lagen.  

Nagellak

Ik vind de nieuwe nagellak van KOH erg mooi! Het zijn subtiele zachte kleurtjes. Ook lakt de nagellak erg prettig, dit komt door het kwastje van de nagellak die bijna de hele nagel in één keer dekt. Sommige kleurtjes dekken niet meteen na één laag, maar dit is bij de meeste nagellak het geval. De lak is snel droog en droogt ook streeploos op.  

Deze limited edition van KOH is vanaf mei verkrijgbaar bij parfumeriespeciaalzaken en in verschillende winkels van de Bijenkorf. De lakjes kosten € 14,99 per stuk.

Wat vind jij van de limited edition KOH Delicious? En welke is jouw favoriet?