Lifestyle

Originele moederdag cadeautjes!

Moederdag is het moment om jouw mama te laten weten dat ze de liefste en leukste is! Het afgezaagde knuffelbeertje kennen we inmiddels wel, dus Girlscene zet een aantal originele moederdag cadeautjes op een rij. 


Bron

Gegraveerd armbandje
Een origineel en vooral persoonlijk cadeautje is een gegrafeerd armbandje. Je kunt naar de juwelier gaan om dit te kopen en te laten maken. Je kan het zo duur en goedkoop mogelijk maken als je zelf wil, de keuze tussen goud of zilver is bijvoorbeeld al van behoorlijke invloed op de prijs. Lucardi is een goedkope juwelier waar je speciale armbandjes vindt die gegraveerd kunnen worden. De boodschap die jij in de armband laat graferen is natuurlijk helemaal aan jou! Jouw moeder zal zeker weten blij zijn met dit cadeau en ze kan 'm elke dag bij zich dragen. 

Cupcake/macaron workshop
Een cadeautje is hartstikke leuk, maar samen de handen uit de mouwen steken zorgt voor een leuke middag en herinnering. Er zijn talloze workshops waar je bijvoorbeeld cupcakes en macarons kunt maken. En ondertussen een beetje snoepen hoort er uiteraard bij ;-). Hier vind je waar workshops zijn bij jou in de buurt. 


Bron

Uit eten in restaurant Moeders
Restaurant Moeders is alleen in Amsterdam, maar hij is té leuk om 'm niet in het lijstje te noemen. De menukaart is voor elk wat wils en het interieur is ontzettend gezellig. Natuurlijk heet het restaurant niet voor niks 'Moeders': elke moeder krijgt een special treat van het moment van binnenkomst tot aan het vertrek. Het feest is helemaal af als je voor een foto van je moeder zorgt, zodat ook zij aan de befaamde wanden vol met foto's van andere moeders kan prijken. Op moederdag kun je er high tea'en en dineren. Bovendien kun je er meteen een dagje Amsterdam van maken!

Schilderij maken
Laat jouw creativiteit in de vrije loop en maak een schilderij voor je moeder! Bij de Blokker of de Xenos vind je goedkope doeken van verschillende maten. Pak hem -als hij droog is – in en doe er een grote strik omheen. Tadaaa! Natuurlijk verdient jouw schilderij een mooi plekje in het huis.  

Schrijf een brief
Jouw moeder weet vast en zeker dat jij van haar houdt, maar het kan nooit kwaad om haar dat te zeggen. Schrijf een mooie brief waarin je haar vertelt wat ze allemaal voor jou betekent. Je zult zien dat dit heel veel voor jouw moeder zal betekenen! 


Bron

Coupon
Moeders doen altijd veel voor hun kinderen, tijd om iets terug te doen! Geef haar een coupon (of meerdere) die zij op ieder moment kan inleveren. Heeft jouw moeder altijd een hekel aan stofzuigen? Dan schrijf je op de coupon dat ze 1x stofzuigen van jou tegoed heeft.  

Een boompje/bloemetje planten
Je moeder zal erg blij worden van een bosje bloemen, maar het is nog leuker om samen met haar een boompje of bloemetje te planten! Gebruik je groene vingers en duik samen de tuin in. Het leukste gedeelte is dat jullie het plantje samen zien groeien en bloeien!

Origineel ontbijtje op bed 
Een ontbijtje op bed is niet per se origineel, maar wel de manier waarop! Hieronder vind je voorbeelden van leuke manieren van een ontbijtje!


Ook love theezakjes maken? Kijk hier hoe je dat moet doen! 


Bron


Bron


Bron

Wat ga jij jouw moeder op moederdag geven? Weet jij nog een origineel cadeau?