Lifestyle

De nieuwe single van Miley Cyrus & Snoop Lion!

De samenwerking tussen Miley Cyrus en Snoop Lion hadden we niet helemaal verwacht, maar we zijn erg blij dat er eindelijk weer een nieuwe single van Miley uit is! De popster en de rapper hebben de reggae/dancehall track 'Ashtrays and Heartbreaks' gemaakt die je zeker moet horen! Luister je mee?

'Ashtrays and Heartbreaks' zal te horen zijn op het nieuwe album van Snoop Lion (a.k.a. Snoop Dogg). Reincarnated zal 23 april in de winkels liggen. Miley is niet de enige met wie hij samenwerkt, ook Drake, Akon, Busta Rhymes, Chris Brown, Rita Ora, Mavado en Angela Hunte zullen te horen zijn op het album.

Miley twitterde over haar nieuwe single met een bijgevoegde foto: ''Dancing to Ashtrays & Heartbreaks in my carrrrr! Play that s–t loud!!''


Bron

Miley had al aangekondigd dat ze een single zou uitbrengen met Snoop en vandaag kunnen we hem eindelijk horen. Over haar eigen album zegt ze: 'Ik wil dat het album anders is en gevuld met 'passion projects'. De eerste single die ik uitbreng is met Snoop Dogg, dat had ik nooit verwacht. Maar ik ben gewoon de studie ingedoken op het juiste moment en deze projecten gebeurden gewoon. Ik ben daar super blij mee en nu is het 't eerste wat mensen van mij horen!' 

Nu is het tijd om naar 'Ashtrays and Heartbreaks' te luisteren! Luister 'm hieronder:

Watch on YouTube

Wat vind jij van 'Ashtrays and Heartbreaks'? Vind je het leuk dat Miley een nieuwe weg inslaat of moest ze het toch bij pop houden?

Bron: eonline, hollywoodlife