Fashion

Kim: my life in New York – part 8

Altijd al benieuwd geweest hoe het leven in New York is? Neem dan een kijkje in het leven van Kim! Ze woont de komende maanden in The Big Apple voor haar studie 'Fashion & Design'. Ze gaat ons op de hoogte houden over schoolervaringen, de Amerikaanse avonturen en het leven in the Big City. Benieuwd hoe haar ervaringen zijn tot nu toe? Lees dan mee!

All good things come to an end, en helaas zit mijn tijd in NYC er nu echt op. De laatste week in New York stond vooral in het teken van allemaal leuke dingen doen!

Zo ben ik met een paar vriendinnen naar het concert van Swedish House Mafia geweest. Het was hun laatste tour, en het was echt fantastisch! Een super vette show met zelfs vuurwerk en natuurlijk heerlijke muziek. Het was in het Barclays Stadium in Brooklyn en iedereen ging helemaal los!  

Ook hadden we nog een heel leuk uitje met school in de laatste week. Ze hadden namelijk de bowlingbaan in de shoppingmall afgehuurd voor alle studenten die in maart naar huis gingen. Het was echt een heel gezellig middagje met z’n allen, en daarna hebben we nog heerlijk sushi gegeten als afsluiting!

Aan m’n stage bij Donna Karan New York kwam deze maand ook een einde.. Ik heb er echt een hele leuke tijd gehad en enorm veel geleerd. Ik ben dan ook super blij dat ik deze kans heb gekregen!
Na het afscheid bij Donna Karan ben ik samen met wat vriendinnetjes nog lekker de stad in gegaan en hebben we heerlijk uitgebreid gegeten bij een heel leuk restaurant.  


Gezellig uit eten in Manhattan. 


Laatste keertje Grand Central! 

9 maart was het helaas zo ver en moest ik er echt aan geloven: terug naar Nederland. Natuurlijk was het heel moeilijk afscheid nemen, maar wel met het leuke vooruitzicht om al m’n familie en vrienden van thuis weer te zien!

Gelukkig ging de vlucht heel snel en toen ik 10 maart op Schiphol aankwam stonden daar m’n ouders, broertje en lieve vriendinnetjes!  


Back in Holland! 


Welcome Home taart! 


Weer gezellig met m’n Nederlandse vriendinnetjes! 

Ik kan terugkijken op een fantastische tijd in New York, waar ik heel veel nieuwe mensen heb leren kennen, super veel heb geleerd en verliefd ben geworden op Manhattan! Ik kan niet wachten tot ik een keertje terug mag!

Lieve girlscene lezeressen bedankt voor het lezen van m’n blogs, ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn leven de afgelopen 6 maanden!

xoxo Kim

Must reads 👀