Films & Series

Filmtip: So Undercover op DVD

Heb jij de film ‘So Undercover’ al in de bioscoop gezien en kun je er geen genoeg van krijgen? Of zou jij de film wel een keer willen zien en baal je dat je niet naar de bioscoop bent geweest? Dan hebben wij goed nieuws, want de film is vanaf 1 mei op DVD verkrijgbaar! Lees hier alles over de film met Miley Cyrus in de hoofdrol.

Miley Cyrus kruipt in de rol van Molly Morris. Zij is een jonge privédetective die undercover moet gaan bij een meidendispuut.  

So Undercover

Molly Morris wordt benaderd door de FBI voor een undercover actie bij een studentenvereniging. Hier moet ze de dochter van een belangrijke getuige voor de FBI beschermen. Molly moet haar rol natuurlijk in alle overtuiging spelen en daarom moet ze veranderen in een stijlvolle, naïeve universiteitsstudente. Het is een hele komische film, want al snel raakt Molly verwikkeld in alledaagse dilemma’s van een tiener met alle bijbehorende problemen. Naarmate de situatie steeds gevaarlijker wordt komt ze erachter dat niet iedereen is wie men lijkt te zien. Dit geldt ook voor Molly zelf. 

Kelly Osbourne heeft ook een bijrol in de film. In de film is ze nog te zien met haar blonde lokken. Ook zijn er genoeg knappe heren om naar te kijken! Zo zijn Jeremy Piven (bekend van Entourage) en Joshua Bowman (bekend van Revenge) ook te zien in deze film. De film is geregisseerd door Tom Vaughan, bekend van de film: What happened in Vegas.  

So Undercover

Je kunt nu blijven genieten van deze film, want op 1 mei wordt hij op DVD uitgebracht!

Wat vind jij van de film So Undercover?