News

Taylor Swift in New Girl!

We weten allang dat Taylor Swift erg getalenteerd is. Haar muziek verkoopt als een trein en ze is een van de grootste sterren van dit moment. Maar binnenkort gooit de zangeres het over een iets andere boeg: ze zal te zien zijn in de tv-serie New Girl! Welke rol zal zij vertolken? Lees snel verder. 

Voor degenen die New Girl niet kennen of kijken: de tv-serie gaat over 'adorkable' Jess en haar drie mannelijke huisgenoten. Samen maken zij de meest hilarische avonturen mee!

Onze favo zangeres in onze favo tv-serie, hoe leuk is dat?! Het is bevestigd dat Taylor Swift in de laatste aflevering van dit seizoen te zien zal zijn (14 mei in Amerika). Ze zal 'Elaine' spelen, een belangrijke gast op de bruiloft van Cece en Shivrang. Misschien een zangeres voor op de bruiloft? 😉

Blijkbaar zijn ze in New Girl gek op Taylor, want de zangeres is al een paar keer genoemd in de serie. In een aflevering zei Schmidt dat hij 'Taylor Swift-acthtige emoties' had en na een break-up wilde Jess alleen maar naar nummers van Taylor Swift luisteren.

Dit is niet de eerste keer dat ze acteert. Eerder was ze te zien in 'Valentine's Day', CSI en presenteerde ze Saturday Night Live. 

Volgende week zal Taylor op de set verschijnen en zullen ze haar scenes opnemen. Wij denken dat Zooey Deschanel (Jess) en Taylor een super koppel zullen zijn!

Vind jij het leuk dat Taylor een rolletje in New Girl heeft? Of moet ze het gewoon bij zingen houden?

Bron: latimes, ew
Bron beeld: reporters