Beauty

Vier de lente met Rituals Sakura producten

Wij zijn altijd gek op de producten van Rituals. De producten ruiken altijd heerlijk en zijn verzorgend voor de huid. Rituals komt nu met een nieuwe badolie geïnspireerd op een Japans ritueel. Namelijk: Hanami Heaven badolie. In dit artikel test ik – Petra – naast de badolie nog meer verschillende producten van Rituals. Lees snel verder en ontdek de producten uit de Sakura lijn.

Hanami is een eeuwenoude Japanse traditie die in het teken staat van de schoonheid van bloemen, waaronder de Japanse kersenbloesem Sakura. Van eind maart tot begin mei bloeit de Sakura in Japan. De bloesem staat symbool voor geluk, liefde en de jaarlijkse start van nieuw leven. Hanami wordt gevierd met een tuinfeest waarbij vrienden en familie samen komen. De start van een nieuw seizoen, een nieuw begin wordt feestelijk ingeluid.

Rituals

Hanami Heaven badolie
De badolie bestaat uit natuurlijke oliën. De Hanami Heaven badolie kost € 13,50.  

Rituals

♥ Wat vind ik?
Ik vind de badolie echt heerlijk ruiken! Het heeft een kersengeur en maakt de huid soepel en zacht. Door de heerlijke geur ervaar je echt een ontspanmoment! Het is een milky badolie, wat inhoudt dat het een wat dikkere olie is.  

Zensation douchegel mousse
De douchegel kost € 8,00.  

Rituals

♥ Wat vind ik?
Deze douchegel heeft ook de heerlijke geur van kersenbloesem. De gel schuimt goed onder de douche. Je huid wordt er lekker zacht van, ik had geen last meer van een droge huid!  

Carpe Diem shampoo
Deze shampoo is een voedende shampoo voor meiden met pluizig haar. Zelf heb ik ook vaak last van pluizig haar, dit komt omdat ik niet altijd van de stijltang af kan blijven, ik ben erg benieuwd wat deze shampoo doet voor mijn haar. De shampoo kost € 9,50.  

Rituals

♥ Wat vind ik?
Ten eerste ruikt de shampoo ook weer heerlijk naar kersenbloesem. Mijn haar voelt echt gevoed aan na het wassen. Ook merk ik dat ik een stuk minder pluis heb dan hiervoor, ik ben verkocht!  

Blossom Water body mist
Deze heerlijke geur is een parfum die je op de huid moet nevelen. De Blossom Water kost € 16,50. 

Rituals

♥ Wat vind ik?
Het is een heerlijke ontspannen geur met een vleugje kersenbloesem. De body mist kun je opdoen om je weer even op te frissen met deze heerlijke geur.  

Dit is de Sakura Scrub:  
Rituals

Gebruik deze suiker scrub één tot twee keer per week voor het mooiste resultaat. Masseer de scrub over de vochtige huid en spoel het met warm water af. De Sakura scrub kost € 10,00. Om je huid goed gehydrateerd te houden kun je natuurlijk het beste altijd een bodylotion of een body crème gebruiken na het douchen.

Rituals heeft een ook een heerlijke body crème:

Magic Touch
Rituals

De bodymilk kost € 15,00. Er is ook een leuk cadeaupakket beschikbaar van Sakura Rituals deze kost € 26,50. Hier zitten kleine verpakkingen van de doucheschuim, scrub en body crème. Ook zit er nog een handcrème bij dezelfde lijn.  

Rituals

De producten zijn al te koop bij de filialen van Rituals en de shop-in-shops. Ook kun je de producten natuurlijk online bestellen.

Wat is jouw favoriete product van Rituals?  

Must reads 👀