Lifestyle

Checklist voor Koninginnedag!

Nog even en dan is het weer zover: Koninginnedag! Grote kans dat jij van 's ochtends vroeg (struinen over de rommelmarkt), tot 's avonds laat (dansen op een feestje) onderweg bent. Daarom is een checklist voor deze dag heel handig. Benieuwd geworden wat deze checklist is? Lees dan snel verder!

oranjeTumblr

Kleding & accessoires
Het weer kan gedurende dag veranderen (zeker in dit land!). Daarom is het handig om verschillende lagen aan te trekken. Mocht je het warm hebben, trek je makkelijk een vest uit en stop je het in je tas of knoop je hem om je middel.
Als je de hele dag onderweg bent is het slim om een rugtas te dragen. Dit zit het lekkerst -geen snijdend hengsel in je schouder- en je kunt er veel in kwijt.
Een zonnebril
Natuurlijk oranje accessoires!
Stevige schoenen, of schoenen waarvan jij zeker weet dat jij daar de hele dag op kunt lopen, is een must. Je hebt geen zin om na een paar uur al blaren te krijgen.

oranjeTumblr

Overig
Contant geld. Overal staan kraampjes waar je eten en drinken kunt kopen. Ook is het handig als je dé tas aanloopt terwijl je over de rommelmarkt aan het struinen bent.
Zonnebrandcrème
Fotocamera 🙂
Flesje water
Toch blaren gekregen? Neem voor de zekerheid pleisters mee.
 

Heb je al zin gekregen in Koninginnedag? En heb jij nog tips?

Must reads 👀