News

Gossip Girl(scene) week 13

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld: Yahoo

De Kardashian zusjes zijn niet erg blij met een spotprent van een auto van Ford die in India rond zwerft. In de reclame zie je Paris Hilton voorin zitten en Khloe, Kourtney en Kim vastgebonden achterin. Het bijschrift luidt: 'Zet je zorgen opzij met de extra groter kofferruimte van de Figo'. De advocaat van de Kardashians noemt de spotprint: 'walgelijk, gemeen en beledigend voor alle vrouwen'. 

De print was slechts een conceptversie en zou nooit gepubliceerd mogen worden. Ford betreurt het dan ook dat de prents toch zijn opgedoken..


Bron beeld: Twitter

Vorige week berichtten we nog dat Lindsay Lohan 90 dagen in een gesloten afkickkliniek zal moeten doorbrengen. Deze straf kreeg ze van de rechter opgelegd. Maar nu blijkt dat er in de VS eigenlijk helemaal geen klinieken zijn waar patiënten tegen hun zin in vastgehouden kunnen worden. In alle afkickklinieken kunnen patiënten komen en gaan wanneer ze dat zelf willen. Waarschijnlijk zal Linds een andere straf krijgen, een celstraf van 90 dagen is ook nog steeds een optie.

Als je denkt dat Lindsay zich zorgen maakt over de straf die er boven haar hoofd hangt heb je het goed fout, Lindsay was afgelopen weekend gewoon lekker aan het feesten en dronk het ene glas wodka na het andere!

Beter Lilo nieuws? Lindsay was afgelopen week op de set van Anger Management, de serie van Charlie Sheen. Ze zal een gastrol in de serie spelen. Mooiste van het verhaal? Linds was ruim op tijd aanwezig en deed het volgens collega's heel goed…


Bron beeld: Reporters

All is right in the world again! Liam Hemsworth is terug in LA-land en is weer terug bij zijn verloofde Miley Cyrus. De afgelopen vier weken waren de twee niet samen, omdat Liam op vakantie was in zijn geboorteland Australië en daarna een reclameklus deed op de Filipijnen. 

Miley werd vervolgens gespot zonder verlovingsring en dansend op Beyoncé's hit 'Single Ladies'. Natuurlijk waren de media het er direct over eens, de verloving was verbroken, Miley en Liam waren uit elkaar.

Maar het schijnt allemaal te zijn opgelost. Liam is terug in LA en volgens bronnen rondom het paar hebben ze goed gepraat en gaan ze er allebei weer voor de volle 100% voor. Gelukkig!


Bron beeld: Twitter

Justin Bieber heeft nog steeds een moordenaar achter zich aanzitten. Alhoewel, Dana Martin, de man achter het complot voor de moord op Justin Bieber zit inmiddels wel veilig achter slot en grendel in de gevangenis. Maar meneer is niet van plan om het hier zomaar bij te laten zitten.

De 45-jarige man beweert dat hij een aantal huurmoordenaars heeft rondlopen die zijn plan voort zetten. Deze maand driegde Dana dat hij Justin om het leven zou brengen met een bom. Een jaar eerder stuurde Dana Martin, terwijl hij in de gevangenis zat, ook al twee mannen op Justin af, zij moesten hem ontvoeren, castreren en vermoorden.

Dana Martin heeft levenslang gekregen, misschien moeten ze hem vanaf nu ook maar contact met de buitenwereld ontzeggen…?


Bron beeld: Reporters

De jongens van One Direction worden door hun manager op een gezonder dieet gezet. Het management maakt zich namelijk zorgen over de eetgewoonten van de jongens. 

Topchef Sarah Nicholas is ingehuurd om tijdens de komende wereldtournee voor de jongens te koken. Ze zal het favoriete eten van de jongens bereiden, maar dan wel op een manier die gezond is voor ze. Niall, Harry, Louis, Liam en Zayn zullen vooral veel groente en fruit voorgeschoteld krijgen…\

Of ze daar nu zo blij mee zijn….

haydenBron beeld: Reporters

De 23-jarige Hayden Panettiere is verloofd met de 37-jarige Wladimir Klitscho! Tenminste, als we de bronnen mogen geloven. De twee hebben eerder een knipperlichtrelatie gehad en ze zijn nu twee maanden weer samen. Een bron vertelt tegen Usmagazine.com: 'Weinig mensen weten het nog, ze draagt haar ring ook nog niet publiekelijk.' Wij zijn erg benieuwd of dit gerucht waar is!

teen momGaat het ene stel trouwen, bij het andere stel gaat het wat minder voor de wind. Teen Mom Catelynn Lowell (20) is al zeven jaar samen met haar verloofde Tyler Baltierra. De bruiloft van het stel staat gepland op 15 juli 2013, maar of dat doorgaat is nog niet zeker… Het stel is binnenkort te zien de serie Couple's Therapy. In deze serie praten stellen met elkaar over hun relatieproblemen. Bronnen beweren dat de problemen vooral komen door hun -ongezonde- obsessie met hun dochter Carly die ze door adoptie hebben afgestaan. Een ander probleem in de relatie is dat Catelynn alleen maar Tyler volgt en geen eigen mening heeft.. Wat het ook mag zijn; wij hopen dat ze eruit komen!

Bronnen: Ohnotheydidnt / PerezHilton / Nu

Bron beeld: Reporters