Lifestyle

I Love One Direction

Super goed nieuws voor de fans van One Direction a.k.a. Directioners! Girlscene streamt vanaf vandaag exclusief de nieuwe film over onze favoriete Boyband uit de UK! Als Girlscene-lezeres kun jij als eerst deze super leuke film over One Direction bekijken.

Dit keer staan de schijnwerpers niet alleen op One Direction, maar vooral op jullie, de fans van One Direction, de Directioners!

De film bevat naast de interviews met de band zelf, gesprekken met de grootste fans die echt alles weten van One Direction. De fans komen overal vandaan. Van Engeland tot Amerika, van Japan tot Canada en van Australië tot Nederland! 

Er is ook een rol voor een aantal van jullie; Girlscene-lezeressen. Weten jullie nog dat wij een paar maanden geleden zochten naar de grootste fans van One Direction in Nederland? Wij selecteerden een aantal meiden en zij zijn in Amsterdam geinterviewd over hun liefde voor One Direction. 


De zes Nederlandse meiden die in de film te zien zullen zijn..

De fans delen verhalen, video's, foto's en persoonlijke ervaringen. Hiermee leggen ze uit waarom Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam worden aanbeden door zoveel fans over de hele wereld! Iedereen houdt van One Direction. En wij ook. Op de redactie schalt "Live while we're young" en "Kiss you" vaak over de redactie.

Wil jij de film over de One Direction fans als aller eerst bekijken? Dat kan! Wij streamen hem vanaf NU voor drie euro op onze website. Voor dat geld kun je de film 24 uur lang bekijken. Betalen gaat erg makkelijk. Dit kan met iDEAL, of met je telefoon. 

Bekijk hieronder de trailer van de film:

Let op! Dit is een film over One Direction en hun fans en niet geautoriseerd. Wel zullen er interviews met de jongens van One Direction te zien zijn. De film duurt ruim een uur.

Alle vragen m.b.t. video en betalingen kunnen direct naar odsupport@odmedia.nl. Deze mailbox is speciaal ingericht voor One Direction. Hier kunnen jullie een mail heen sturen voor vragen over de techniek en betalingen.