News

Kids Choice Awards 2013

Afgelopen zaterdag werden in LA voor de 26ste keer de Kids Choice Awards uitgereikt. Grote winnaars van de KCA 2013? Kristen Stewart, The Hunger Games en (natuurlijk) One Direction. Maar wie won er op de paarse loper, oftewel, wie was het best gekleed? En wat gebeurde er nog meer tijdens het evenement…

Ashley Tisdale droeg een spannend jurkje van Rafael Cennamo op de paarse loper van de Kids Choice Awards. Work it girl!

Lucy Hale droeg een schattig wit jurkje met een smal riempje in haar taille. In haar handen hield ze een knalroze clutch die prachtig bij haar knalroze lippen combineerde.

Jessica Alba's jurkje is van designer Mary Katrantzou. Haar haar droeg ze helemaal naar één kant gekamd, hierdoor lijkt het net alsof ze de zijkant van haar hoofd heeft geschoren. Maar niets is minder waar. Wij zijn fan van deze look.


Khloe Kardashian betrad de rode loper samen met een cameraploeg. Voor de entertainment zender E! Entertainment interviewde ze andere celebs op de paarse loper. Ze zag er in ieder geval fabulous uit, in haar strakke korte witte jurkje. Prachtige curves!


Khloe's halfzusje Kylie Jenner kwam ook naar de Kids Choice Awards. Op Instagram zei ze dat ze er was om haar zus Khloe te supporten (maar wij kunnen ons ook voorstellen dat Kylie het best wel leuk vond om de show bij te wonen). Om haar arm draagt Kylie maar liefst vier Cartier Love armbanden. Wow! (één Cartier love armband kost al meer dan een Chaneltas, kun je nagaan wat er om haar pols bungelt!)


Katy Perry zou sinds kort weer vrijgezel zijn, haar relatie met John Mayer zou zijn stukgelopen. Single of niet, Katy ziet er fantastisch uit in een pakje van Hervé Léger dat niets aan de verbeelding overlaat!


Kristen Stewart zag er stralend uit! Het komt niet vaak voor dat we Kristen lachend op de rode (in dit geval paarse) loper spotten! (Zou die lach iets te maken hebben met het feit dat vriendje Robert Pattinson na twee maanden Australië eindeljk weer in LA is?) Kristen draagt een stoer en sexy pakje van Osman by Osman Yousefzada.


Selena Gomez zag er ook uit als een sexy single! Haar pakje is van designer Oscar de la Renta, haar hoge hakken zijn van Gucci! 

Wie vind jij het beste gekleed? Wij vinden het heel erg moeilijk om te kiezen, maar het jurkje van Khloe Kardashian staat haar prachtig en het Hervé Léger pakje van Katy Perry benadrukt ook al Katy's goede punten.. En Kristen Stewart's blauwe pakje zouden wij ook wel in onze kast willen hebben hangen…

Slime!

Traditie tijdens de Kids Choice Awards is het groene slijm dat sommige genodigden over zich heen kregen. Tijdens deze editie van de KCA's kreeg onder andere Pitbull een lading groene smurrie te verwerken. Terwijl hij met Christina Aguilera op het podium stond en ze samen de hit "Feeling This Moment" opvoerden, werd Pitbull overladen met een heleboel groene derrie.. Lekkerrrrr…

Watch on YouTube

Meer genodigden die geslijmd werden? Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Sandra Bullock en veel meer. Kijk maar mee..

Winnaars van de Kids Choice Awards?

Favorite Voice in Animated Movie Adam Sandler (“Hotel Transylvania”)
Favorite Female Athlete Danica Patrick (autoracer)
Favorite Movie The Hunger Games
Favorite Book The Hunger Games
Favorite TV Actress Selena Gomez
Favorite Animated Movie Wreck-It Ralph
Favorite Reality Show Wipeout
Favorite Video Game Just Dance 4 
Favorite App Temple Run
Favorite Villain Simon Cowell
Favorite Male Singer Justin Bieber
Favorite Female Movie Actress Kristen Stewart
Favorite Female Butt-kicker Kristen Stewart
Favorite Female Singer Katy Perry
Favorite TV Show Victorious 
Favorite Male Actor Johnny Depp
Favorite Cartoon Spongebob Squarepants
Favorite Music Group One Direction
Favorite TV Actor Ross Lynch
Favorite Song What Makes You Beautiful (One Direction)
Favorite Male Athlete LeBron James
Favorite Male Butt-Kicker Dwayne Johnson  

Heb jij de Kids Choice Awards gemist en wil je de show graag zien? Vanavond om 20.55u wordt de show herhaald op Nickelodeon!

Bron beeld: Reporters